Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AnimeHard [Poszukiwana Administracja][MCMMO] [WojnyGildi]40slotów][Survival][Autorkie Pluginy!]

HardPlayCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg AnimeHard

informacje2.png

strzalka.gifTYP: Survival + Mcmmo + Powiększony Exp

strzalka.gifSloty: 40

strzalka.gifIP: s45.mineserv.eu:3823

strzalka.gifPotwory: TAK

strzalka.gifZwierzęta: TAK

strzalka.gifPvP: TAK

strzalka.gifPremium: NIE

strzalka.gifNether: TAK

strzalka.gifBialaLista: NIE

Administracja4.png
[Właściciel]Realen

pluginy2.png
Dobrze dobrane

InformacjeDOT2.png
Chciałbym

was zaprosić na Serwer AnimeHard Serwer Posiada 40 miejsc na graczy

oraz doświadczoną i dojrzałą administrację. Na Serwerze niema

faworyzacji. Niema czegoś takiego, że jesteś kolegą admina to masz

lepiej czy dostaniesz itemki ! Nikt nie otrzymuje itemów od

administratorów.

Na Serwerze Jest również możliwość Kupna Konta Vip Lub SuperVip, które mają wiele przywileji.Mamy także Do Kupna Expa

Pro Jabłuszka Obsidian Diax Eq Itp :)

2484291432.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer miły admin miło się gra zawsze pomaga nie ma dużych lagów ładnie spolszczył plugin authme zawsze miałem problemy żeby się zarejestrować

Fajny spawnik ogólnie..

Serwer 10/10

Reklama 8/10

Pozdro..

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje fajny serwer swoją drogą Nie ma noobów ale zdarzają się noobki wchodzą tylko bo admina ..

Serwer Zajebisty fajny admin H@ Kusi mnie kupić svipa lub vipa fajne ceny

serwer 10/10

Prezka 10/10

Opublikowano

Nie polecam serwera.

H@ , nie przyjmuje żadnej administracji i w administracji on jest tylko i nikogo nie przyjmuje...

Za 2 krotne,zapytanie o przyjęcie używał do graczy wulgaryzmów...

H@ Nie miły,serwer oceniam jako 3/10 duży on nie jest...

Z resztą powiedział sam na serwerze przy mnie ze "NIE POTRZEBUJĘ ADMINISTRACJI" :O

To wszystko myślę że zmieni swój stosunek do graczy.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Rekrutacja off już bo mam kogoś na zastępstwo więc nie pisać bachory ... bo co wejdzie ktoś o rekru ... na msg spami

Nie polecam serwera.

H@ , nie przyjmuje żadnej administracji i w administracji on jest tylko i nikogo nie przyjmuje...

Za 2 krotne,zapytanie o przyjęcie używał do graczy wulgaryzmów...

H@ Nie miły,serwer oceniam jako 3/10 duży on nie jest...

Z resztą powiedział sam na serwerze przy mnie ze "NIE POTRZEBUJĘ ADMINISTRACJI" :O

To wszystko myślę że zmieni swój stosunek do graczy.!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahahahha bo cię publicznie upokorzyłem mówiłem do ***** że nie szukam już a ty mi napisałaś a dziewczyne do administracji przyjmiesz ? proosze mam nawet ss pokazać ? i po 2 to jest denerwujące .. i tak nie potrzebuję administracji bo mam już ludzi jprdl tępa jesteś masz jakieś 10 lat ? żałosna jesteś i tyle ..

A i zapomniałem mam 1 Admina Konus123 i Moda GorylPL więc co ty gadasz że ja tylko jestem ? :):):):):):):):):):):):):):):):)

2484291432.png

Opublikowano

hmm. Szczerze? Polecam server. Bez lagów, zwiększony exp. cudoo. ;p //BlinX.

Opublikowano

Moje podanie na adma lub moda :)

Imię: Merik ;3
Nick: Lor3ns
Kilka słów o sobie: Mam na imię Merik Minecraftem interesuję się od ponad 2/3 lat ;d . Jestem poważną osobą ale lubie też się posmiac ;D .

Dlaczego ja ? : Chcę pomóc w rozbudowie serwera, Odrazu wszystkiego nie będę miał wkutego w jeden paluszek ale po jakimś czasie wszystko dam rade zrobic, jestem cierpliwy więc nie będzie problemów z innymi graczami ;P, jestem też bardzo pomocny i pracowity i będę pomagał graczą w wszystkim. Jestem do dyspozycji dla kazdego gracza :), znam większość komend ktorych potrzebowałem jak byłem zwykłym graczem ;dd. Często pomagam w rozwoju servera (Polecam server znajomym) Gram dziennie od 2-4 godzin. Bardzo mi się spodobał ten server dlatego bardzo zależy mi na zostaniem admininem lub modelatorem ;>

Dziękuje za przeczytanie, prosze rozpatrzyc moje podanie :P

Opublikowano

Na Serwerze nie zastałem ani razu Adminitracji serwer nawet,nawet... ,ale jak na serwer 40 slotowy to tylko gra 5. W tytule pisze Poszukiwania Administracji Na Serwerze Pisze:

-''Rekrutacja OFF''

Ten napis na tabliczkach mnie rozwalił.

W tytule napisane ''Autorskie Pluginy'' to nie prawda.

Chcą zachecić graczy ,a nie umią i piszą to co dobre ,ale prawda zawsze wyjdzie na jaw. PRAWDA?

Jeżeli pomogłem daj like oraz kliknij na miniature poniżej:
cc3f830237433ec121773071f9901651.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...