Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ymir the Tuskarr! (Tusk)

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wczoraj zostal dodany nowy 'Hero' do Doty, Tuskarr.

tusk.png

Skille

(Q) Ice Shards

AoE/Range/Duration/DMG

L1: 200, 1500, 5, 70

L2: 200, 1500, 5, 140

L3: 200, 1500, 5, 210

L4:200, 1500, 5, 280

(W) Snowball

AoE/Range/Duration (Stun)/DMG

L1: 200(+40 na sec.), 1250, 0.5, 80

L2: 200(+40 na sec.), 1250, 0.75, 120

L3: 200(+40 na sec.), 1250, 1, 160

L4: 200(+40 na sec.), 1250, 1.25, 200

(E) Frozen Sigil

AoE/Duration/Effects (Spowolnienie ataku/ruchu)

L1: 600, 30, 10%/30%

L2: 600, 30, 15%/40%

L3: 600, 30, 20%/50%

L4: 600, 30, 25%/60%

® Walrus Punch

Duration(Pobyt w powietrzu/Spowolnienie)/Effects

L1: 1/2, Cios krytyczny 300% (lub 400% jesli cel ma mniej niz 50% HP) + spowolnienie 40%

L2: 1/3, Cios krytyczny 300% (lub 400% jesli cel ma mniej niz 50% HP) + spowolnienie 40%

L3: 1/4, Cios krytyczny 300% (lub 400% jesli cel ma mniej niz 50% HP) + spowolnienie 40%

Co o nim myslicie?

Moim zdaniem jest to bardzo fajna postac na ktora czekalem dosc sporo czasu :D

Jedyny minus ktory posiada to taki ze jego ® ma bardzo krotki CD :)

61093c6efb.png

Opublikowano

To > Twój chujowy ctrl s+v.

Jak kopiujecie, to róbcie to chociaż tak, jak powinno być zrobione, a jak chcecie odwalić taką lipę, jak wyżej to najlepiej nie bierzcie się za nic.

Trolling is a art.

Opublikowano

To > Twój chujowy ctrl s+v.

Jak kopiujecie, to róbcie to chociaż tak, jak powinno być zrobione, a jak chcecie odwalić taką lipę, jak wyżej to najlepiej nie bierzcie się za nic.

Nie chcialem skopiowac tylko podac podstawowe info na jego temat. Ten oto temat sluzy bardziej do wyrazania swojego zdania na temat tej postaci.

61093c6efb.png

Opublikowano

Pamiętam tą postać z Doty I gdzie nazywała się Tuskar. Postać ta jest jedną z tych postaci którą jest ciężko się utrzymać ale jak się dobrze poskładasz to już nie mam mocnych.A po 2 to ulti pod nazwą "Podniesienie podatku" zabija wszystkich graczy na całej mapie

Opublikowano

Tuskar - dobry inicjator, pwnage na lini z Centaurem. Gry sam nie wygra, mimo mając 15/0. Dodany został 24/12/2010r. do Doty 1. Był kozacki i still jest. Pogromca pubuf.

he?

Opublikowano

Tuskar - dobry inicjator, pwnage na lini z Centaurem. Gry sam nie wygra, mimo mając 15/0. Dodany został 24/12/2010r. do Doty 1. Był kozacki i still jest. Pogromca pubuf.

cb z tym combo Cent + Tusk? Chodzi o Snowball + Stamp czy jak?

61093c6efb.png

Opublikowano

cb z tym combo Cent + Tusk? Chodzi o Snowball + Stamp czy jak?

Ta. Idziesz na linie z Centem, czekasz na drugi level. Jeżeli masz na lini jakiegoś papiera typu Lina, Rylai etc. to go gnębicie. Zabierasz w kule Centaura, on stunuje, później ty Q, Cent Dobule Edge no i ewentualne hity z łapy. To jest mniej więcej ~5 sec do killa.

he?

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał Damn, :) Ale troszkę denerwujące jest to, że teraz w każdym meczu pojawia się ten hero, co mnie osobiście denerwuje ;p wczoraj na jakieś 10 meczy był w każdym .

Opublikowano

Bardzo fajny morsik :) Widziałem go może 3 razy i jestem zadowolonym (sam też nim grałem).

@UP To graj drafty. Mniej rusków i wkurwiających postaci typu Drow Ranger.

7m9a.png

Opublikowano

Bardzo fajny morsik :) Widziałem go może 3 razy i jestem zadowolonym (sam też nim grałem).

@UP To graj drafty. Mniej rusków i wkurwiających postaci typu Drow Ranger.

Russians Everywhere! ... Nie wiecie moze jaka bedzie nasetpna postac dodawana do doty?

61093c6efb.png

Opublikowano

Skywrath Mage / Bristle. Prędzej ten pierwszy, a później Bristle.

Ten Skywrath Mage wydaje sie ciekawy :D Nie grale w Dote1 wiec trudno mi ocenic ;p

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...