Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposób na zbugowanie i zabicie "Witchera"

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeemanko,

Pokaże wam prostą konstrukcję dzięki ,której zbugujemy Witchera w taki sposob by nie mógł "latac"

i w ten sposób możemy go zabić bardzo szybko ;P warunek nie możemy używać miecza z odrzutem

ponieważ gdy ja używałem takowego mieczyka Witcher się mi odbugowywał i znowu mógł latać.

Zapraszam do filmu

I Zapraszam do kolejnych moich tematów :D

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Poradnik jak zawsze zajebisty tak samo jak pomysł.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

@up

Nie widziałem twojego tematu ani poradnika roxm na yt czy jak mu tam. To inwidualny pomysl ktory powstal na moim serwerze. Ktos odkryl to wczesniej to nie oznacza ,że zgapiłem pomysl.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ty chamie! Nie dość, że zgapiłeś od Roxmb (a dokładniej od MinecraftTGMPlay) to jeszcze twierdzisz, że mogłeś na to wpaść sam, mimo że tu wszystko jest zrobione piksel w piksel tak jak u Roxa! Jak nic nie umiesz sam wymyślić, to nie rób filmików zamiast je kraść...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...