Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wycena konta

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak myślice czy ktoś kupi te 2 postacie za 25 zł ?

Mechanik 21 lv - zestaw z mp5 jagged

Wszystkie smg oprócz g53 i a9-19 czy coś takiego na 4 ever

Dużo dodatków około 20

Ubrania to nawet nie chce mi się wypisywać

Snajper 10 lv ze zestawem l96a1 i p226 4 ever wszystko :)

Chciałbym sprzedać za 25 zł doładowanie fundsów do battlfield heroes jak myślicie ktoś kupi ? moje gg 3846797 jak coś.

Opublikowano

Nie ma to jak odrazu konto nic warte i oddaj za free tak jasne jeśli konto nie banowane i chociażby za same bronie i dodatki i konto ma być free ??

Jeśli tak to dajcie mi takie konto za free może być 1 lvl ale niech ma takie dodatki i takie bronie, bo jakby nie było te rzeczy kosztują.

Opublikowano

Oddaj mi w dobre ręce :)

1.Przypadkowej osobie nigdy nie oddaje się konta.

2.Szansa na to że ktoś kupi to konto jest mała ale jest. Przecież zawsze znajdzie się osoba zainteresowana kupnem takiego konta.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Możesz mi oddać za 100lajków ;) mi się przyda ^^

Za konto dałbym max 5 zł xD

Opublikowano

Jak masz frends co zaczynają grę z tym to pewnie ktoś da te 2-3 dyszki xD ktoś kto w to gra nie da tyle ale ktoś kto gówno wie o cenach kupi xD mi kolega chciał 5dych dać za moje konto :D

YAY

Opublikowano

ja osobiście swojego konta nigdy nie sprzedam będę o nie dbał by było jak najlepsze i będę ładował w nie tyle pieniędzy ile będzie potrzebować i tyle . A co do wyceny to tak jak kolega wyżej napisał sprzedaj koledze który zaczyna grę taka osoba ci da najwięcej i na tym forum nie warto zadawać takich pytań bo albo cię wyśmieją albo powiedzą że konto gówno warte więc wiesz poco się denerwować

Opublikowano

Noe był bym taki pewien niech puści na allegro a na pewno za te 25 pójdzie .

dokładnie, oni pierniczą głupoty bo najchętniej sami by chcieli dostać za darmo, a tym kraju nawet w ryj za darmo nie można dostać.

Ja myślę że spokojnie z 40zł możesz wyciągnąć za to konto.

a8ac30e6.png

Opublikowano

Dzięki idioto że mnie ojepałeś na 8 zł ;]

Gdy dał pasy do konta, wysłałem mu SMS, potem miał dać e-mail i niestety zwyzywał i z ignorował.
Nie warty polecenia, niestety pizdeczka jaj nie ma ;/
Masz przejepane jednym słowem ;]

Jeżeli ktoś nie wierzy mogę dać archiwum z GG :]

d594ff8a91722f9cce0884d6fe925b29ce90f81f.png

Cycki Do Kontroli B)

Opublikowano

Dzięki idioto że mnie ojepałeś na 8 zł ;]

Gdy dał pasy do konta, wysłałem mu SMS, potem miał dać e-mail i niestety zwyzywał i z ignorował.

Nie warty polecenia, niestety pizdeczka jaj nie ma ;/

Masz przejepane jednym słowem ;]

Jeżeli ktoś nie wierzy mogę dać archiwum z GG :]

Nie pozwalam ci wysyłać mojego archiwum gg bo jest to moja prywatna rzecz i zadzwonie na policję xD beka ładnie kłamiesz ja ci dałem passy do bfa a ty na maila chciałeś mi wbić proszę modaa o zamknięcie tematu bo będzie spam zaraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...