Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mało graczy na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest nasz problem, polecam Ci reklamowanie serverach, np. YouTube, MPC itd. a jeśli graczom się nie podoba i nie mają ochoty tam grać to tak jak napisałem, to nie jest nasz problem, nikt na siłę nie będzie Ci grał na serverze żeby tylko był pełny -.-

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Zareklamuj serwer na znanych forach i na YT, dodaj autorskie pluginy i innowacyjne rozrywki ;). Przyda się także jakaś rozpoznawalność na danym forum/ w internecie :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Reklama na YouTube, sam prowadze serwer i dodałem na początku reklamy na fora i było po 15 osób online, reklama dobrab na youtubeb i dziennie jest full, a wyświetlenia dzień w dzień rosną, 100/200 wyśw dziennie.

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta :

Twój serwer nie wyróżnia się niczym, chyba każdy woli grać na jakimś serwerze który ma pożadby spawn, jakieś dodatkowe rozrywki i polskie komunikaty :)

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Opublikowano

Masz forum może? :p

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

A może chcesz się do mojego dołączyć, jeśli to jakiś spam lub zmienianie tematu to napisz na skype bartosz1146 ;p

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

Napisałeś "Szukam osoby, która pomoże mi go zapełnić" dziwne sformułowanie. Jedna osoba nie zajmie ci 40 slotów.
A tak na poważnie to:

- Dobra reklama nie jest zła.

- Filmik na YouTube, ogarnięty serwer? Może partnerstwo z mniejszym YouTuberem?

- Ciekawa reklama na Forach.

- Serwer musi mieć coś takiego, czego nie ma żaden inny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...