Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Taki tam śmieszny rankedzik XD

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rfksse.jpg

Myśleliśmy z kolegami że to będzie jakiś trudny ranked , jednak enemy team zbanował 3 ADC , i nie picknęli żadnej z OP postaci xD . Ja grałem Shenem na supporcie :D

giphy.gif

Opublikowano

MF jest strong.

Heimer jest strong.

Nie mieli op postaci? o.O

gz

Heimer był słaby akurat , MF na bocie też ginęła jak kupa :D

Bronze II, dobry team, już niedługo zobaczymy ich na LCS.

Mamy Bronze II , bo jak graliśmy to 4 osobom z teamu wywaliło kompy na raz , przez to przegraliśmy jednego rankeda :c

giphy.gif

Opublikowano

Mamy Bronze II , bo jak graliśmy to 4 osobom z teamu wywaliło kompy na raz , przez to przegraliśmy jednego rankeda :c

I przez tego jednego rankeda jesteście w bronze?

Opublikowano

Amumu i malph nie sa OP. Po prostu sa silne bo maja dobre ulty ale np. na IEM Katowice postac ktora miala najwiecej % przegranych to byl wlasnie Amumu.

Opublikowano

Amumu i malph nie sa OP. Po prostu sa silne bo maja dobre ulty ale np. na IEM Katowice postac ktora miala najwiecej % przegranych to byl wlasnie Amumu.

Amumu sam gry nie wygra :)

@top nie zbanowali podstawowych picków-przegrali proste.

Opublikowano

Chodziło o champy OP a nie graczy którzy nimi grali, bo napisałeś że nic op nie wzieli.

Opublikowano

amumu + zyra = tf wygrany te dwie postacie mają op ulta które wygrywają tf i shen i jego tarcza która może uratować adc albo apc

x

Opublikowano

Team do tfów - mumu, malph, zyra. A enemy i tak miał op postacie, tylko to bronze jest. >.> Wiara grać zazwyczaj nie umie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam się nauczyć farmienia :)

Mam sie uczyć farmienia na supporcie ? Spoko .

heimer strong przecież...

bronze 2 no tka gz życzę platyny

Dopiero zaczynamy ._.

"op picki"? ktore to? ja tutaj zadnych nie widze

Malphite na pewno nie jest op , jego ulti to gówno , zyra też ma słabe ulti cnie ? , ulti Amumu to gówno , kazdy to wie , ulti i taunt shena też całkiem useless .

Q + R Graves'a też nic nie robi . Masz racje , nie ma tu żadnych op postaci :C

giphy.gif

Opublikowano

Dopiero zaczynamy ._.

Malphite na pewno nie jest op , jego ulti to gówno , zyra też ma słabe ulti cnie ? , ulti Amumu to gówno , kazdy to wie , ulti i taunt shena też całkiem useless .

I co z tego że to bronze ? jak napisał dopiero zaczynają , graty i życzę jak najlepiej.

Co do Malphite - jeżeli mam chociaż trochę ogarnięty team , to TF 80% wygrany:> jak gram malphite , a szczerze prawie w ogóle nim nie gram:> po prostu jest dobry.

Amumu - wiadomo , masz trochę ogar team to gg , ale jak masz nie ogar team , to nie dasz rady wygrać.

A jak ktoś dobrze gra Shenem , nie lami nim , i akurat ktoś go nie zbanuje :P to też może łatwo carrować gre , na pozycji supporta trochę to ciężkie ale i tak nagle zrobić z walki 1vs1 , 2vs1 to fajna rzecz , oczywiście dla was nie dla nich :D.

Tez Twisted Fate jest OP jak ktoś dobrze gra :> i nie chodzi że się go nieda pokonać czy coś , tylko jak ktoś nim dobrze gra i myśli , to może carrować gre - sam go aż tak nie lubie , nie kiedy nim gram.

Ale widziałem ludzi co po prostu carrowali samemu tą grę :P głównie dzięki ultowi , o to w tym chodzi.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dopiero zaczynamy ._.

co ma ulti do bycia op? ult wygrywaja gre? z tego co wiem, kazdy skill COS robi. skoro to takie op picki, czemu nie pickuja takiego teamcompu na turniejach i nie maja 100% win? PRZECIEZ TO JEST OP!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...