Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] dla nowego gracz

lucyfer07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

jestem nowym graczem i chciałem was się spytać o co chodzi w tej grze. Jednak ta gra różni się od LoL'a (Plx hejt) i to bardzo.

Ogólnie moja 1 gra to była na botach gdzie chciałem się dowiedzieć o co w niej chodzi, lecz mi nie wychodziło. Nie wiem jak się cofa, o co chodzi z skillami (raz moge uzyc przypisane mam q,w a np. e juz nie mam)

Mozecie dac jakis poradnik lub tlumaczyc mi o co chodzi w te grze

Z gory danke!

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Steruje sie myszka i tez myszka sie cofa :P

Istnieja skille Aktywne ktore mozna uzyc i Pasywne ktorych sie nie da uzyc :P

Jak ktoś tego nie ogarnia, to obawiam się że musi wrócić do Pasjansa pająka aby potrenować.

76561198001815076.png
Opublikowano

Cofac do bazy mozna jedynie manualnie badz za pomoca scrolla. Do do samych skilli - niektore sa pasywne i po najechaniu na nie mozesz zobaczyc, ze np daja ci + do dmg/szybkosci ataku/zycia. Zalezy jaka postac ;)

Opublikowano

Cofac do bazy mozna jedynie manualnie badz za pomoca scrolla. Do do samych skilli - niektore sa pasywne i po najechaniu na nie mozesz zobaczyc, ze np daja ci + do dmg/szybkosci ataku/zycia. Zalezy jaka postac ;)

Są skille co teleportują do bazy wybranego bohatera w zasięgu skilla :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...