Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i że silnik pochodzi z gvw powinieneś dopisać jeszcze

Silnika nie ma juz dawno layout został jedynie troche przerobiony

layout i tak ulegnie zmianie kiedy skoncze cala gre:)

Opublikowano

@UP

czemu tym ognistym wogóle nie mogę wygrać? zielony i niebieski są spoko, ale ognisty do dupy.

PS. Misterczaczyk tam się zwę :D

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Opublikowano

@UP

czemu tym ognistym wogóle nie mogę wygrać? zielony i niebieski są spoko, ale ognisty do dupy.

PS. Misterczaczyk tam się zwę :D

hmm nie wiem, ogolnie on jakis slaby

chociaz sam nim gram..

Opublikowano

Postanowiłem się zarejestrować i zobaczyć grę aby wydać opinię.

Minusy

- rejestracja - wybranie z listy pokemona - nie pokazuje obrazków, mamy tylko bulbassaur

- podczas treningu wywala błąd internal server error

- podczas kliknięcia w ? przenosi do nowego okna - mogłoby otwierać np. w js okienko z informacjami

-

Plusy

- ładnie przedstawione rundy jednak czytać ich się nie chce ;)

Nie wiem jak ocenić listę ataktów - jest ich sporo bo 165 niby na + jednak też - bo ich za dużo ciężko to ogarnąć.

Ogólne wrażenia:

- gra nie wyróżnia się niczym spośród innych gier.

- brak jakieś innowacyjnego pomysłu na rozgrywkę - mamy możliwość ćwicz, walcz, lecz, ćwicz, walcz, lecz

- szablon to wiadomo szablon gvw trochę zniechęca do rejestracji

Opublikowano

Postanowiłem się zarejestrować i zobaczyć grę aby wydać opinię.

Minusy

- rejestracja - wybranie z listy pokemona - nie pokazuje obrazków, mamy tylko bulbassaur

- podczas treningu wywala błąd internal server error

- podczas kliknięcia w ? przenosi do nowego okna - mogłoby otwierać np. w js okienko z informacjami

-

Plusy

- ładnie przedstawione rundy jednak czytać ich się nie chce ;)

Nie wiem jak ocenić listę ataktów - jest ich sporo bo 165 niby na + jednak też - bo ich za dużo ciężko to ogarnąć.

Ogólne wrażenia:

- gra nie wyróżnia się niczym spośród innych gier.

- brak jakieś innowacyjnego pomysłu na rozgrywkę - mamy możliwość ćwicz, walcz, lecz, ćwicz, walcz, lecz

- szablon to wiadomo szablon gvw trochę zniechęca do rejestracji

Hmm co do minusu "Internal serwer error" to jest zabezpieczenie serwera nic na to nie poradze mozna normalnie trenowac mniejsze statystyki na ktore nas stac

rejestracja u mnie dziala bez problemu

Wlasnie te walcz cwicz lecz jest nudne ale nie mam pomyslu jak to zmienic sa jeszcze salki do zrobienia ale to nie na moj poziom wiedzy na chwile obecna

Bez urazy ale tej gry narazie nic nie wyróżnia i nie ma szans na wybicie :P

Wiem dlatego chce by gracze mi pomogli stworzyc cos co bedzie fajne

Opublikowano

jak chcesz aby co pomogli, to otwórz sobie forum na grze. Bo tutaj nie wierzę aby ktoś ci dał pomysły co do gry.

jest forum

nie wiem czy go nie widac ze kilka os tylko jest

@edit pod argumentem DOWN

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

foxbond wkurza mnie już czytanie twoich odpowiedzi, według mnie są głupie.

Proszę podaj mi grę; która zarabia pieniądze i posiada konto testowe. A najlepiej by było, jak by to konto miało większy poziom gracza ze specjalnymi rzeczami, takie wymogi jak ty dałeś.

Nikt nie da takiej rzeczy, z tego powodu, że psuje to grę między użytkownikami. Jeśli są takie konta to mają one po 1lvl, chyba że zwiększyły się po przez grę jakiegoś gracza.

Opublikowano

Nikt nie da takiej rzeczy, z tego powodu, że psuje to grę między użytkownikami.

Masz 140 zarejestrowanych kont, 0 on-line. Jakimi użytkownikami?!

Proszę podaj mi grę; która zarabia pieniądze i posiada konto testowe.

Twoja gra nie zarabia pieniędzy więc kiepskie porównanie.

AAAAle proszę: margo, tibia, RS, ogame, darkorbit (posiadałem) i wiele innych

Oczywiście te konta już nie istnieją, gdyż są one potrzebne tylko na początku gry.

Nie umiem robić promocji, nie mam ss'ów, licze na waszą ciekawość

Wiem dlatego chce by gracze mi pomogli stworzyc cos co bedzie fajne

Jak mam dać pomysły skoro muszę najpierw stracić czas żeby zdobić x lvl, odblokować wszystkie funkcjonalności.

Hmm co do minusu "Internal serwer error" to jest zabezpieczenie serwera nic na to nie poradze

Jeżeli nic na to nie poradzisz to najlepiej zakończ już swoją zabawę w tworzenie "popularnej", "ciekawej" i "zarabiającej" gry........

Opublikowano

Masz 140 zarejestrowanych kont, 0 on-line. Jakimi użytkownikami?!

te 140 to nie użytkownicy, to pewnie boty. Może w złym momencie wszedłeś? Nie każda gra musi mieć dużo graczy, zależy dla jakiej grupy się tworzy. W takich grach jak owo nie spędza się iluś godzin, tylko chwilę zazwycza, bo co to jest wyklikać punkty akcji.

Twoja gra nie zarabia pieniędzy więc kiepskie porównanie.

AAAAle proszę: margo, tibia, RS, ogame, darkorbit (posiadałem) i wiele innych

Oczywiście te konta już nie istnieją, gdyż są one potrzebne tylko na początku gry.

Ta gra nie jest moja. Ty posiadałeś ale nie na początku gry były dane konta demo, jedynie w darkorbit. A powiedz mi w czy tych kontach były dane rzeczy premium, bo o tym pierwsze słysze. Wiem bo gram w wszystkie nowości co wychodzą na rynek, jedyna gra co narazie ma logowanie jako gość to http://www.reddragon.pl/

Nie moje ale odpowiem i wtrące się w rozmowe

Nie umiem robić promocji, nie mam ss'ów, licze na waszą ciekawość

Dużo osób w reklamie gry pomaga zadarmo wystarczyło napisać w grze że jej potrzebujesz

Jak mam dać pomysły skoro muszę najpierw stracić czas żeby zdobić x lvl, odblokować wszystkie funkcjonalności.

Nie musisz tracić czasu aż tak dużo aby obejrzeć wszystko, nie jest to jakiś mmorpg który odblokowuje kolejne możliwości z większym lvl'em.

Hmm co do minusu "Internal serwer error" to jest zabezpieczenie serwera nic na to nie poradze

Jeżeli nic na to nie poradzisz to najlepiej zakończ już swoją zabawę w tworzenie "popularnej", "ciekawej" i "zarabiającej" gry........

Tak powinien wziąć się za nauke, a nie odrazu za grę.

Jak chcesz foxbond to napisz mi tutaj lub na pw to dam ci twoje wymądrzenia i napiszę co o tobie sądze.

Poczekam na twoją grę, tylko nie zapomni o koncie testowym dla graczy!!!

Opublikowano

To tak do was wszystkich...

Kilku graczy jest panie foxbond:)

150 os jest a ze kilka online bo jakos tak nie jest to gra typu mmo;x macie okreslona ilosc akcji i koniec wchodzicie moze 2xrazy na dzien:)

Reklama sie zajme w przyszlym tyg jak skoncze pewne rzeczy

Co do bledow to wiekszosc NA TERAZ jest poprawiona

Co do konta testowego i serwera to jakos nie chce mi sie tego robic dla kogos kto by chcial sie pobawic;x

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...