Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Smg.

BlissPl

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie smg ?

• P90TR
      9
    • CZ Scorpion Evo 3 A1
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

scorpion wydaje mi się duużo lepszy..jest chyba szybszy od tr-ki...poza tym tr-ek już za dużo w tej grze... ja brałbym scorpiona :)

ehh.:)

Opublikowano

Weź p90tr.

Moim zdaniem najlepsze smg - 50 ammo, damage dobre , czesto wchodzą bańki

najlepsze SMG to ORTHUS

nie bierz tr to syf

Opublikowano

Weź p90tr.

Moim zdaniem najlepsze smg - 50 ammo, damage dobre , czesto wchodzą bańki

rly..? Idź na shorta i się przekonaj.. Trka jest dobra tylko na wielkie akcje typu junk flea, death room. Mam trke i scorpiona i trka zostaje w tyle... Wolniej strzela, 50 ammo powiadasz?

W cz mam 45 i przeładowuję szybciej niż w trce.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

rly..? Idź na shorta i się przekonaj.. Trka jest dobra tylko na wielkie akcje typu junk flea, death room. Mam trke i scorpiona i trka zostaje w tyle... Wolniej strzela, 50 ammo powiadasz?

W cz mam 45 i przeładowuję szybciej niż w trce.

ehh masz LTC a o grze wiesz chuj.

tr'k! 4 ever!

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

ehh masz LTC a o grze wiesz chuj.

tr'k! 4 ever!

Naprawdę? Level nie ma nic do rzeczy. Chyba wiem co jest lepsze... Grałem tym i tym... Trka jest dobra na małe mapy... Idź sobię z trką i strzelaj przez całego oila. Grałem z kolegą 1 vs 1. Ja scorpionem on trką. Tylko Hedy go ratowały i nic więcej. Z bliska był bez szans. Jeśli masz taką możliwość zobacz porównaj sobie bronie na kilku mapach i sam się przekonasz. TRka może i ma mniejszy recoil, ale za to scorpion jest celniejszy. Tak samo uważałem jak ty, że trka najlepsze smg w ca... Dopóki nie kupiłem scorpiona. Jest bezkonkurencyjny.

Opublikowano

TR bym brał banie epickie wlatują kupiłem sobie kiedyś na 30D i kosa scorpion nie przypadł mi do gustu.

TR to klasyk pare lat temu jak ktoś wbijał kosmiczne staty to sie szło TR+AW ;_;.

Bierz Tr.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Naprawdę? Level nie ma nic do rzeczy. Chyba wiem co jest lepsze... Grałem tym i tym... Trka jest dobra na małe mapy... Idź sobię z trką i strzelaj przez całego oila. Grałem z kolegą 1 vs 1. Ja scorpionem on trką. Tylko Hedy go ratowały i nic więcej. Z bliska był bez szans. Jeśli masz taką możliwość zobacz porównaj sobie bronie na kilku mapach i sam się przekonasz. TRka może i ma mniejszy recoil, ale za to scorpion jest celniejszy. Tak samo uważałem jak ty, że trka najlepsze smg w ca... Dopóki nie kupiłem scorpiona. Jest bezkonkurencyjny.

ja gram 4 lata w CA i wiem ze na oila tr'k sie tez bardzo dobrze sprawdza bo takie mapy nie sa poto zeby campic wbijasz im w baze i unb+ samo wpada.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

ja gram 4 lata w CA i wiem ze na oila tr'k sie tez bardzo dobrze sprawdza bo takie mapy nie sa poto zeby campic wbijasz im w baze i unb+ samo wpada.

Ta... Ja gram 3 lat i co?Kup sobie scorpiona a sie przekonasz jaki jest.. Z szarej skrzynki to trke miałem milion razy i takie same miałem zdanie o niej. Kiedyś dla mnie to było najlepsze smg póki nie kupiłem CZ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...