Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak naprawić steam po aktualizacji (Cs 1.6)

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wchodzimy na serwer to na nowo będą nam się pobieraly pliki.I nie jest ważne ,że wczesniej mieliśmy je w folderze cstrike czy też cstrike_polish.Teraz należy pliki z poprzednich folderów przekopiować do nowego folderu o nazwie cstrike_downloads.
Ścieżka do tego pliku już od tej aktualizacji powinna być u każdego ,taka sama.Nie ma już folderu z loginem jaki mamy na steamie.
Nazwa tej ścieżki to:

E:\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads

Tak więc do tego folderu kopiujemy wszystkie foldery i pliki:
maps,models,gfx,sound itp itd.
Bo Fasdowlandy serwerowe na obecną chwile nie dzialaja.....

Juz nie znajdziecie folderu z kontem swoim .Teraz jest inaczej i wyglada to tak:

E:\Steam\steamapps\common\Half-Life

Malo tego teraz od poczatku trzeba pobierac pliki nawet te ,ktore juz miales bo pobieraja sie do nowego folderu

cstrike_downloads

Proponuje przekopiowac stare foldery (maps,sound) itp do tego nowego folderu.

Niedługo zapewne pojawi się aktualizacja, ale to powinno na razie pomóc.

Opublikowano

ja mam taki problem że nie działa mi CS jak go odpalam to wyskakuje mi czarny ekran i tyle próbowałem odinstalować CS , STEAM i nadam nic pomoże ktoś

Opublikowano

ja również mam pewien problem nie wiem czy to od aktualizacji czy on czego. Mianowicie gdy wchodzę do gry mam fps mi skaczą 100-120 pomimo tego że mam w configu jak i konsoli wpisane fps_max 101 dodam że na nsie mam ten sam config i tam fps nie skaczą z 100-120 tylko jest stałe 101 fps. Proszę o odpowiedz w tym temacie gdyż nie chce zaśmiecać forum nowym tematem

Opublikowano

ja mam taki problem że nie działa mi CS jak go odpalam to wyskakuje mi czarny ekran i tyle próbowałem odinstalować CS , STEAM i nadam nic pomoże ktoś

Przypadkiem to nie jest od sterowników ? Możliwe że coś zle zainstalowałeś i nie działa ci grafika OpenGL miałem to samo odinstalowałem sterowniki zainstalowałem na nowo z strony producenta i było git

Opublikowano

ma to tak wyglądać -nomsaa -nofbo ??

dokładnie tak.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Cześć , ja mam taki problem , iż przed aktualizacją grałem w CS'a bez problemów .. po ponownym uruchomieniu komputera wyskoczyła aktualizacja.. pomyślałem a co tam.. i aktualizowało się .. po jakimś czasie wpadam wszystko ok. patrze , mam czerwoną wiadomość ( Cs kupywałem na allegro w postaci prezentu ) , w niej było napisane coś takiego: Twój Cs został zabrany czy odebrany Przez "jakiegoś tam" ( Pewnie ten co kupywałem od niego ) .. zabrał ten prezent który mi wysłał. Dokładnie zaraz po aktualizacji opczaiłem tą czerw. wiadomość...... teraz zamiast klikać graj w bibliotece, mam napisane "Zakup" .. Niewiem co mam robić;/ Może cofnąć aktualizacje?.. doradźcie , PROSZĘ ..

Opublikowano

Mam taki problem. Próbuję pobrać zboty aby sobie na New Game popykać ale mimo zkopiowania wszystkiego co pobrałem do Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads nic nie pomogło. Po wpisaniu komendo też nic.
Pomóżcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...