Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacka do Warrocka

polak23123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nadzieje ze nie pisze 3 tematu ponieważ ja ich nie widze ..

ale zacznijmy do rzeczy poszukuję hacka do warrocka który jest undelected po update Oczywiście za działającego hacka z przyjemnoscią dam like ... a najlepiej zeby byłt opcje tak jak w sirosix zalezyy mi tylko na no recoil no ulimit ammo [ takie co nie przeładywuje mi wale cały czas ] super jump no fall damage i gps opk zombi opk player i to wszystko z góry dzięki dam like :D

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem w tej chwili nie ma więcej cheatów Undeteced wiec nie pisz tych postów, że dalej poszukujesz....

No nie, bo zanim ktoś aktualizuje cheata i Moderator przyjmie go do działu trochę minie a tak wgl sam mozesz wejsc do działu Download i zobaczyc co tam jest.

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem w tej chwili nie ma więcej cheatów Undeteced wiec nie pisz tych postów, że dalej poszukujesz....

nie przyszłó ci do głowy ze może ktoś zrobi i poda ?: :P

DObra ide zobaczyć tego hacka

hjahah na pokój sie nieda wejsc odrazu wywala : party program delected mam system windows 7 32 bit

mam zaistalowane wszystkie progrramy ...

niepodoba mi sie ten hack wywala jak sie wlocnczy ulimit stamina i jump nie działa tak jak ma za 1 razem na ctrl nie skacze ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...