Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]iw3mp.exe przestał działać (cod4).

pawell8391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem właśnie z grą Call of Duty 4 Modern Warfare,nigdzie nie znalazłem rozwiązania w sensie google.Problem leży trybem Multiplayer,gdyż po uruchomieniu wywala błąd iw3mp.exe przestał działać tak samo jak odpalam w innych trybach jak i za pomocą administratora też nic. Gra kupiona oryginalna nie ściągałem żadnych cracków ani patchów,Single Player działa bez zarzutów elegancko,tylko coś nie idzie z Multi.   Mam Windows 7 Home Premium 64 bit wymagania spełnia stery najnowsze reinstall nie pomaga, a podłączenie mikrofonu wraz z słuchawkami też nie,dokładnie Windows nie wykrywa żadnego mikrofonu jak podłączam. Trzeba jakiś plik usunąć czy co ?
Dzięki z góry.
Pozdro

Opublikowano

Już podłączałem nadal nic,a tak w ogóle komputer nie widzi mikrofonu nawet gdy podłącze z przodu czy z tyłu słuchawek również

Opublikowano

Mi pomógł reinstal gry.. a pote crack dobry ^^

No ja mam cracka do multi ... Nawet moge ss podesłać

heh ^^ crack do multi ? To chyba ci się gry pomyliły ^^ Jedynie Reinstal według mnie

18706k.png

POMOGŁEM? DAJ LAJKA ♥ [ 2 PAC --> R.I.P ]

Opublikowano

Raczej nie reinstall. Chodzi mi tylko i wyłącznie o multi chcem grać na serwerach a na początku instalacji poda o klucz więc nie ma sensu reinstalacji bo klucz jest użyty i się nie da zdeaktywować go,a poza tym na cracku nie szuka serwerów multi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...