Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co opłaca się bonować zieloną siłą?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Za 20lv dostaje się skrzynie ucznia,w kórej jest zielona siła i zielony czar,moje pytanie,co opłaca się tym bonować?

Śmiertelka,FMS,RIB czy raczej np. tygrysią czy coś innego?

Lepiej np. kupić śmiertelkę+9 i ją dopiero bonować czy samemu ulepszać itp?

Daje lajki za odp. pozdro

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Bez różnicy co bonujesz najlepiej parę 20 lv sobie zrobić i będzie miał tego po parę np. kup ribka +9 zkd najlepiej bony słabe mogą być i możesz sam je zmienić

Najlepiej chyba albo kupić śmiertelke +9 czystą i samemu robić lub w Dt robić bo u kowala i wgl to zanim ulepszysz to za tą kasę zdążysz kupić +9.. Najlepszy jeszcze sposób jak masz kasę robić parę tygrysi +9 najlepiej z kd i włożyć i zmieniać w nich bony to sellniesz je drogo ... ;D

sygna_player.gif

Opublikowano

Oczywiście rib fms śmiertelke bardziej sie opłaca 8/9 kupic i bonować 2k hp dla dropa do m2 można lwią lub tygre bonować chyba że jeszcze dla buffa wachlarze 6-12 int to by było git ^^

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najlepiej zrobic 3/4 postacie z 20lvl i Zrobic dzwonek z intem, duzo ludzi chce to Kupic.

Albo tarcze bonowac zeby byla z nno na 41lv/61lvl.

____

Pozdrawiam, babcyna

bpfn.png

Opublikowano

Najlepiej zrobic 3/4 postacie z 20lvl i Zrobic dzwonek z intem, duzo ludzi chce to Kupic.

Albo tarcze bonowac zeby byla z nno na 41lv/61lvl.

____

Pozdrawiam, babcyna

on nie chce normalnych wybonowań on ma te z 20 lv a nimi nie można bonować tarcz ani biżu. i napewno nie na 40+ lv ;)

sygna_player.gif

Opublikowano

Ja wziąłbym się za to, co się w przyszłości przyda, czyli np. Ebonitowe Kolczyki czy jakieś buty. Jeśli uważasz, że masz szczęście to możesz spróbować z FMS'em czy RIB'em, jednak w większości przypadków nawet po 20 zmianach nie ma żadnego ciekawego bonusu.

Spokojnie. Nie doczytałem nazwy tematu. Zieloną Siłą bonowałbym Śmiertelną Zbroję, bronie do INT'a tak jak napisał kolega niżej lub FMS'y, jednak tak jak powiedziałem - musisz mieć szczęście.

Opublikowano

Ja wziąłbym się za to, co się w przyszłości przyda, czyli np. Ebonitowe Kolczyki czy jakieś buty. Jeśli uważasz, że masz szczęście to możesz spróbować z FMS'em czy RIB'em, jednak w większości przypadków nawet po 20 zmianach nie ma żadnego ciekawego bonusu.

Ty jesteś głupi czy udajesz ?

Od kiedy kolczyki, bądź buty to broń lub zbroja ?

@Top:

Polecam robić wachlarze/dzwon 12 int, bo do średnich trzeba mieć na prawdę duże szczęście, a zbroja może ciężko schodzić potem:)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

W sumie mógłbyś kupić śmiertelke ale musiałbyś dobrze ją zbonować ...

FMS z dobrymi średnimi napewno by ci się przydał.

732173tupac.png

Opublikowano

Tak jak kolega, polecam robić dzwonki do buffa na inta, też tak robię i szybko schodzą. Zbrojki też łatwo schodzą, szybciej od dzwonków.

Opublikowano

Mysle ze itemki na wyzszy lv czyli np smiertelka +9 na pz lub bizu na pz i jak koledzy up dzwonki z intem. Dostaniesz za to duzo kaski. ;)

Opublikowano

Z własnego doświadczenia odradzam zmieniać średnie, najlepiej to hp lub ten int

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

kup fms lub riba +9 z kd pod exp, na solarze kupisz taki z slabymi sr i kd+3 za 20+kk, jak sie uda to nawet za 20, pomieszaj bony, jak wejdzie 30sr to juz za 30kk pujdzie, a moze akurat sie trafi jakis sr 40 :D

Opublikowano

Ja Tak robilem że dziennie wyciągałem koło 16 zmianek hmm polecam, wbyonowalem sobie dość trochę itemkow na dropka 35 level min za 13 zmiana YingYang 15 miecze 1,5k hp , fms za 18 zmianka na 36 sr można sobie na mniejszy poziom naprawde dobry ekwipunek zrobić, lecz trzeba mieć chęci, bo nudne się expienie staje po chwili ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Ja Tak robilem że dziennie wyciągałem koło 16 zmianek hmm polecam, wbyonowalem sobie dość trochę itemkow na dropka 35 level min za 13 zmiana YingYang 15 miecze 1,5k hp , fms za 18 zmianka na 36 sr można sobie na mniejszy poziom naprawde dobry ekwipunek zrobić, lecz trzeba mieć chęci, bo nudne się expienie staje po chwili ;]

Ja na ribka 80pare zmianek i sr 34 ;d

A co do expienia to lecisz na bo full pt i w 20 pare min masz te 20lv, konta robisz z pd na 3h.

Bonuj bronie na 30lv i zmieniaj sr, pozostałe bonki wrzucaj sobie w zbrojki na 1lv a do nich abs'y :>

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kupujesz fms'a/riba+9 kd+4 (do pvm) i tasujesz ;x jak wejda sr 35+ to zostawiasz i sprzedajesz i robisz kolejne dwa/trzy fms;y az sie dorobisz całego eq :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...