Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czesci Do Kompa

Plo1251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Opłaca Się Kupić Te Części Za Cene 370€ ??

Płyta Głowna:Asus P8H61-M LX Do procesorów I3 i I5 45€

Karta Graficzna:Sapphire Radeon HD 6670 1GB DDR3 65€

Procesor:Intel Core i5-3330 3.0GHz 170€

Windows 8 60€

Pamięc Ram 4 GB 30€

Całość - 370€

Zasilacz itp. Mam Kupione Przed Miesiącem.

Więc Postanowilem Sobie kupic na Urodziny Takie Czesci Ale Nie Wiem Czy Sie Oplaca..

Opublikowano

Może naucz się pisać najpierw Bo Nie Pisze Się Zwykłych Wyrazów W Zdaniu Wielką Literą.

Co do tematu - To około 1500zł. Można by coś o wiele lepszego w tej cenie złożyć . Zasilacz i dysk też się liczą.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Może naucz się pisać najpierw Bo Nie Pisze Się Zwykłych Wyrazów W Zdaniu Wielką Literą.

Co do tematu - To około 1500zł. Można by coś o wiele lepszego w tej cenie złożyć . Zasilacz i dysk też się liczą.

Lubie Tak Pisać Na Pc. Nic Na To Nie Poradzisz :)

Jako ze mieszkam w Grecji Taka Cena To Duzo Na PC wg u mnie cena dobrego pc to 500€ ( Biurowego)http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/114531-quest-x-i3-3220

Opublikowano

I tak gówniany. Co do tego pisania, to, jak to moja nauczycielka z j. polskiego mówi "wtórny analfabetyzm" :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...