Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Deteced][MPC][15.02.2013] Login989 D3D & Patcher

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319567765-U339575.png

Login989 D3D v1.3 & Patcher

1319567773-U339575.png

Oto mój najnowszy Cheat, niestety SpeedHack nadal ma Awarię, dodano CrossHair.

Aby pobrać Cheata pobieramy paczkę, rozpakowywujemy na pulpit i otwieramy plik Patcher.exe, Patcher sam pobierze nam aktualnego Cheata! Czasem mozecie sprawdzic czy macie aktualną wersję :0

1319567775-U339575.png

beztytuuvyl.png

Down@ Bo cię właśnie zgłosiłem ;)

/za to zdanie masz lajka;< :D

Opublikowano

UP@ o.O A to nowość ;D Jaki masz system??

PS: Like za info ;) Najprawdopodobniej miałem złe adresy, niby aktualne lecz jednak inne niż te od kogo zawsze biore ;)

PS2: Ale i tak powiedz jaki masz system ;)

OK Do wszystkich którzy pobrali już Cheata, włączcie plik Patcher.exe, SuperNoSpread i Unl.Stamina już normalnie dziala ;)

Opublikowano

Jak na razie na systemie XP nie działa, poniewaz nie mam aktualnego Detoura i Hooka, przy następnych wersjach może się będzie dało grać na XP

Ale tak na wszelki wypadek, Wyłącz Anty Wirusa lub dodaj Folder z Cheat i WarRocka do wyjątków i wyłącz zapore, wtedy może (nie musi) ale może nic zadzialać

Opublikowano

@2Up jaki masz system?? Sprubuj Wyłączyć Zapore i AntyWirusa, a jeżeli masz wyłączone to sprubuj jeszcze ze 2-3 razy ;0

Opublikowano

Nie, nie stój ;D Wina XP'ka. Jak na razie cheat na XP nie działa :(( Może w next wersji zadziała. Przykro mi;/

Opublikowano

na XP działa, na pewno invisible działa i fullstamina, nie testowałem nospread i norecoil gdyż mi crashowało nawet na Win7 64bit, ale sprawdzę po update.

Opublikowano

Jak to odpalic pisze ze czeka na warroc.exe i odpalam gre i nic nie ma zadnego hacka a hack sie łąduje normalnie help win 7 64x home premium

Opublikowano

UP@

Pobierz na początek injector stąd :

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

Polecam numer 8.

Pobierz hack'a - plik dll.

Spakuj hacka i injector w archiwum o rozszerzeniu RAR lub ZIP ( Za pomocą programu WinRar )

Zmień nazwę plików na :

hack.exe - injector

hack.dll - hack, plik dll

Odpal injector i WarRocka ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1319567765-U339575.png

Login989 D3D v1.3 & Patcher

1319567773-U339575.png

Oto mój najnowszy Cheat, niestety SpeedHack nadal ma Awarię, dodano CrossHair.

Aby pobrać Cheata pobieramy paczkę, rozpakowywujemy na pulpit i otwieramy plik Patcher.exe, Patcher sam pobierze nam aktualnego Cheata! Czasem mozecie sprawdzic czy macie aktualną wersję :0

1319567775-U339575.png

beztytuuvyl.png

Down@ Bo cię właśnie zgłosiłem ;)

/za to zdanie masz lajka;< :D

ELO MAm PYtANIE : jezeli sciagam hacka .rar i w tym mam sam plik .dll to co mam zrobic PROSzE O INSTRUKCJe :p z gory THX

Opublikowano

ELO MAm PYtANIE : jezeli sciagam hacka .rar i w tym mam sam plik .dll to co mam zrobic PROSzE O INSTRUKCJe :P z gory THX

Jak już masz tam plik dll dodajesz do paczki injector.

Stąd :

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

Zmień nazwę plików na :

np.

hack.exe - injector

hack.dll - hack, plik dll

Uruchom injector jako administrator przy win wista/7 i odpal War Rocka ;)

btw. czytaj parę postów wyżej ...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ELO MAm PYtANIE : jezeli sciagam hacka .rar i w tym mam sam plik .dll to co mam zrobic PROSzE O INSTRUKCJe :P z gory THX

W paczce był też injector, anty wirus musi ci go usuwać ;)

Przepraszam, że ostatnio się nie odzywałem ale byłem na Stoku Narciarskim od Soboty, właśnie wróciłem

NAJNOWSZY UPDATE, WŁĄCZCIE PLIK Patcher.exe ABY POBRAC WERSJĘ Z POPRAWKAMI. DODANO:

-Nowy Detour

-Exit WarRock & Folder System

EDIT@

To jest ostatnia wersja cheata baza przed sekundą się totalnie spierdolila :(((((

DOWN@@@ LOOOOOL, jednak mialem zajebisty detour, :( pech ze wyjebalo całą bazę ;//

Opublikowano

A nie już mam all OK :D Działa na win 7 like leci ^^

@EDIT

Na chwilę obecną najlepszy cheat :D Ale jedno pytanie , masz w planach dodać GPS ? :>

Opublikowano

W planach jest new baza, i o GPS jak na razie nie myślę, może gdy już będzie Detour i Hook to będę coś prubować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...