Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Non-Hamachi][Premium/Non-Premium]GlobalMC [Survival + FreeBuild] by xTangoxPL !

Aperture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin kosztuje 11zł ... H@ od technika wymaga że MUSI umieć pisać pluginy, a takich jest mało ...

Ich technik ma 13 lat ,forum ściągnął z neta, nie robił od zera... pluginy wziął z neta a pisze że to autorskie ...

Żenada. Nie polecam gry. :c

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hymmm ... Płaczesz bo nasz "Technik" umie napisać pluginy, a z tym że ma 13 lat to kłamstwo ... Admin kosztuje bo serwer musi się z czegoś utrzymać, a dopiero startuje.

Nie przyjąłem ciebie gdyż twoja wiedza ogranicza się do pisania Permissions ... Serwer stoi od dziś więc wiele może się zmienić, a na forum można pisać propozycje !

Opublikowano

ehhh ... VIPy są od zarabiania . ;)

Mogę Ci serwer postawić od zera i skonfigurować, na PVP, Survival, Frakcje, SkyBlock, FB,RPG,RP, KM :)

Nie mam zamiaru dyskutować z taką osobą jak ty, reprezentujesz sobą najniższy poziom.

Nie pogrążaj się bardziej. ;)

Opublikowano

Dla mnie ten server wygląda porządnie, jest mapa z działkami( można by ją bardziej rozbudować ale to dopiero początek więc dużo może się zmienić) mapa od surowców( dosyć przykre, że nazywa się survival a jest bez pvp, ale może to się zmieni), a jeśli ci ExClusIVe nie pasuje albo uważasz, że sam zrobisz server taki kto ci broni droga wolna. Co do zarabiania... ciut boli mnie w tym pare faktów ale....WAŻNE żeby server działał.

Opublikowano

Powiem tak. Ja tego serwera nie konfigurowałem... nie ma na nim moich pluginów i raczej nie będzie bo jak twierdzę ja serwer się nie utrzyma... Jedynie na serwerze ProBrunKa są moje pluginy.
Pozdrawiam,
Technik
GlobalMc

+ dodanie go nie było uzgodnione z H@ oraz ze mną... Dodałeś serwer 10 slotów który ma jeszcze tylko 9 dni do końca. A Właściciel serwera chciał dogrywać jeszcze CommandBook mimo tego, że jest essentials

Jeśli pomogłem daj +!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...