Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 weidera dziala to?

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce miec jak najszybciej "kaloryfer" szukajac po necie, znalazlem 6weidera dziala ona?

Jeszcze bym codziennie biegal po 30-60min.

a moze polecicie cos innego

Mam 15 lat okolo 50-55kg i 166-70cm wzrostu

Opublikowano

Ponoć działa ale z własnego doświadczenia nie wiem. Wystarczą Ci same porządne brzuszki (wznos na ok. 20 cm, 3 sekundy w górze i opad ale bez kładzenia się na podłożu). Zacznij od kilku serii po 5 powtórzeń a wraz z czasem zwiększaj. Nie zapomnij o rozciąganiu mięśni!

Opublikowano

Tak, lecz jest to zbyt męczący, iż musisz to robić codziennie zwiększając dawkę.

Wynik po określonych dniach na pewno Ci się spodoba.

Polecam!

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

A6W (Aerobiczna 6 Weidera) działa, lecz trzeba ćwiczyć ponad miesiąc, a jest to bardzo męczące, gdyż ilość powtórzeń cały czas się zwiększa.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Osobiście sam zrobiłem i było widać efekty, jednak jeśli masz problemy z kręgosłupem to odradzam... Ogólnie to polecam ABS II, sam aktualnie robię 7 poziom i efekty są zadowalające... ;)

Poza tym bieganie i ćwiczenia jak najbardziej, ale najważniejsza jest dieta ;)

Opublikowano

wpisz sobie w google ABS II i Ci się wyświetli, ja robiłem przez miesiąc A6W raz dziennie, od tego tygodnia po 2 razy dziennie i widać efekty, polecam. a to że męczące to chyba o to chodzi, bo przecież mięśnie muszą pracować? ;x

Opublikowano

Jak na twój wiek jeszcze nie powinieneś robić za bardzo takich ćwiczeń dlatego że później będziesz mógł mieć problemy z kręgosłupem itd.

Diety jeszcze nie stosuj dopiero gdzieś 17 - 18 bo nie potrzebne chyba że już na poważnie byś się zabrał za ćwiczenia. 6 weidera to jest najłatwiejszy

sposób na 6packa efekty można już widzieć po 10+ dniach.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

wpisz sobie w google ABS II i Ci się wyświetli, ja robiłem przez miesiąc A6W raz dziennie, od tego tygodnia po 2 razy dziennie i widać efekty, polecam. a to że męczące to chyba o to chodzi, bo przecież mięśnie muszą pracować? ;x

Ładną masz banie, że jedziesz A6W 2x dziennie... Mięśnie rosną w tedy gdy odpoczywają, a nie gdy je się ciągle katuje ;)

@Top

ABS II to także ćwiczenia na brzuch, jednak rozwijają one większą grupę mięśniową m.in dolne partie mięśni brzucha, o których zapomina się przy A6W ;)

Opublikowano

Ładną masz banie, że jedziesz A6W 2x dziennie... Mięśnie rosną w tedy gdy odpoczywają, a nie gdy je się ciągle katuje ;)

@Top

ABS II to także ćwiczenia na brzuch, jednak rozwijają one większą grupę mięśniową m.in dolne partie mięśni brzucha, o których zapomina się przy A6W ;)

tylko robię przerwy co nie? Poszperaj sobie na internecie i spójrz czy po jakimś czasie nie trzeba robić 2x dziennie żeby było widać. Tak dla twojej wiedzy po pierwszym razie nie odczuwam praktycznie zmęczenia, więc jak mi mają w takim razie mięśnie rosnąć skoro się w ogóle nie wysilam? :O

Opublikowano

Osobiście też uważam że w tym wieku nie powinieneś robić 6stki i nie wiem czy twoja waga nie jest zbyt mała bo jeżeli ma pomóc ona Ci w wyglodzie to nie będziesz miał kaloryfer tylko Żebroryfer, może troszkę podbij z masą jakaś specjalna dieta a potem zabieraj się za kaloryferek ;], osobiście robiłem 6 weidera pomogła po tygodniu coraz lepiej szło z kondycja w weiderze itd i można polecić te ćwiczenia.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie pierdolcie że trzeba przybrać na masie. Mam XX lat i na treningach robiłem A6W i kaloryfer był tylko 3miechy przestałem ćwiczyć i już go prawie nie ma.

Opublikowano

Nie pierdolcie że trzeba przybrać na masie. Mam XX lat i na treningach robiłem A6W i kaloryfer był tylko 3miechy przestałem ćwiczyć i już go prawie nie ma.

No dobra kaloryfer może będzie ale co z górną częścią ? powiem Ci co żebra i nic więcej więc ten kaloryfer nie będzie w ogóle jakiś ciekawy do pokazania sięnp na plaży itp.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Siemka chce miec jak najszybciej "kaloryfer" szukajac po necie, znalazlem 6weidera dziala ona?

Jeszcze bym codziennie biegal po 30-60min.

a moze polecicie cos innego

Mam 15 lat okolo 50-55kg i 166-70cm wzrostu

Bieganie to nic nie idzie do brzucha. A6W jak najbardziej działa. Sam jestem w trakcie i widzę efekty. Możesz też po A6W robić po 30 pompek, które też wpływają na brzuch. Jedz dużo owoców, pij wode i jedz sałatki. A diety to szczególnej nie musisz mieć.

2ufgk6u.png

Opublikowano

wiesz jak bedziesz szukac po latwiznie to nic nie osiagniesz.. co z tego ze sie zwiekszaja powtorzenia skoro sa bardzo dobre skutki. W wiekszej mierze zalezy to od twojej woli bo nie 1 byl taki co "bede cwiczyc" a po tygodniu juz olali bo za ciezko czy cos!

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

2x dziennie a6w nic nie daje, bo mięśnie muszą odpocząć tak to tylko je zajedziesz i nic nie wyrzeźbisz

xxxxxxx

Opublikowano

Ja Ci powiem tak mam mniej więcej troszkę wzrostu od Ciebie i taką samą wagę.

Oczywiście próbowałem zrzucic trochę brzucha zrobiłem w pierwszy dzień solidnie i dokładnie ćwiczenia a6w a na drugi dzień miałem takie zakwasy że ani nie mogłem się zgiąć, ani szyją ruszyć nogi mnie bolały. Na pewno to działa ale póki co nie wytrzymasz nawet 12 dni.

Jest to dosyć duża waga musisz zastosować diete, biegać i w ogóle aby zrzucic troche brzucha i następnie przez 1/2 tygodnie należy robić brzuszki by potem a6w się przyjemnie i łatwo robiło bez boleści i przerw 1 dniowych.

Zrobisz brzuszki dwa tygodnie tylko rób sobie np. co 3 dni przerwę jedno dniową. I dopiero zaczynaj a6w.

Opublikowano

Ja Ci powiem tak mam mniej więcej troszkę wzrostu od Ciebie i taką samą wagę.

Oczywiście próbowałem zrzucic trochę brzucha zrobiłem w pierwszy dzień solidnie i dokładnie ćwiczenia a6w a na drugi dzień miałem takie zakwasy że ani nie mogłem się zgiąć, ani szyją ruszyć nogi mnie bolały. Na pewno to działa ale póki co nie wytrzymasz nawet 12 dni.

Jest to dosyć duża waga musisz zastosować diete, biegać i w ogóle aby zrzucic troche brzucha i następnie przez 1/2 tygodnie należy robić brzuszki by potem a6w się przyjemnie i łatwo robiło bez boleści i przerw 1 dniowych.

Zrobisz brzuszki dwa tygodnie tylko rób sobie np. co 3 dni przerwę jedno dniową. I dopiero zaczynaj a6w.

Ja zacząłem bez żadnych przygotowań i ciągnę na luzie (16 dzień ). Miałeś problem z robieniem, bo a6w nie służy do zgubienia brzucha, tylko wyrabia mieśnie na płaskim brzuchu.

No dobra kaloryfer może będzie ale co z górną częścią ? powiem Ci co żebra i nic więcej więc ten kaloryfer nie będzie w ogóle jakiś ciekawy do pokazania sięnp na plaży itp.

Może robić a6w i po a6w dokładać jakieś ćwiczenia na górną część. Tak jak ja to robię, troche ABS dokładam + pompki. Pompki idą na cały brzuch, żebra też się robią. Wiem z własnego doświadczenia.

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...