Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Diana czy Kha`zix?

Shress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moim zdaniem KhaZix by był odpowiednim wyborem. Czemu? Ponieważ jeśli ktoś oglądał turniej "IEM Katowice" to wie jaki pogrom sieje owa postać.Sam posiadam dwie postacie i niestety żałuję zakupu Diany, tzn. nie że jest "aż tak słaba" tylko po prostu są o wiele lepsi od niej. Podsumowywując bierz Kha :)

Opublikowano

kha .

- z q wyciska luźno 1 k dmg

- doskok ...

- w robi tez nie maly dmg

Opublikowano

Mogę się spytać pana wyżej jaki ma lvl? Po twoich postach widać że chyba siedzisz na ok.10 lvl i takie postacie jak kha budujesz pod pure dmg. Swoją drogą przed chwilą widziałem diane, 15/3, champ nie jest zły, przyjemna pasywka, harras, ulti bez cd i co najważniejsze jest przydatniejsza w teamie bo ma przyciąganie.

Opublikowano

Zdecydowanie Diana. Zjeżdza każdego na combo. Jeden z lepszych picków (jak dla mnie) na jungle.

A kha to co? Jest jednym z najlepszych 1 vs 1. Ma bardzo mały coldown z q jak złożysz dobre itemy. Do tego doskok i ewolucja skilli daje bardzo dużą przewagę nad przeciwnikiem. Mam kha zix'a i nawet nerf nie pomógł, bo dalej robi rozpierdziel w early jak i late.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Cytuje z poprzedniego tematu;

Kha..

Kosi w late gamie. Jedno dobre wbicie, i gwarantowana min. quadra. Zasada jest taka że do 11 lv musisz farmić, żeby mieć 2 skille ulepszone.

Stackujesz łezke, feedujesz się na minionach albo normalnie na killach, lecz dopiero od 11/16lv zaczyna się zabawa kha.

Wypróbuj, polecam. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moim zdaniem KhaZix bo ma ogromny dmg, dobry doskok, fajny harras z range, ogółem bardzo fajna postać polecam :D

Opublikowano

Kha Zix zdecydowanie. Ma doskok, znakomity dmg z q, heal z w i może ulepszać swoje skile. Polecam :)

Opublikowano

Mam khazi'xa i choć nim jakoś specjalnie nie wymiatam jebłem nim pentę ( swoją 1szą w życiu :D ) .

Masakryczny jest ten champion, na normalach jak go widzą to odechciewa się grać ludziom, bo na rankedach 95% ban :ninja:

Niestety taka prawda, i choć wszyscy 'pro' twierdzą, że nie ma OP champów tylko op gracze, to śmiało można powiedzić, że jak na razie w s3 top1 OP champion Kha'Zix.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...