Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY! :(( = USTAWIENIA.

CounterDeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pewnego dnia siadły mi słuchawki (Wtyczka usb sie zepsuła, żeby mi działało

muszę ruszać kabelkiem żeby dochodził sygnał do słuchawek, więc prawdopodonie cos w srodku

laptopa sie zwalilo :(

O co mi chodzi?

Chodzi mi o to że na słuchawkach słychać ' KROKI ' np jak jestesmy na gali i jak ktos biegnie

to go slyszymy, a zaś na głośnikach tego nie słysze ! (MAM LAPTOPA) i wgl na słuchawkach

słyszałem kto z której strony strzela, kto z której strony chodzi itd... mysle ze wiecie o co mi

chodzi, lecz na 'Głosnikach' tego niestety nie słychac i nie idzie rozpoznac czy ktos idzie/biegnie

Wiec, moje pytanie jest takie:

Da się na głośnikach zrobić takie ustawienia jak na słuchawkach? że będzie w miarę 'Słychać

że ktoś do nas się zbliża?

Mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi... Taką mam nadzieje..

Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc liczę na komentarze które jasno mi odpowiedzą na moje pytanie

Za Good odpowiedz daje +Ik, Like.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ja Ciebie za bardzo nie rozumiem:D
Chodzi Ci o to że głośniki Ci nie działają? - interfejs może popsuł się?

A jeżeli chodzi Ci o to że na głosnikach nie slyszysz tak jak na sluchawkach to jest normalne, dlatego wlasnie ludzie do gier maja sluchawki a nie glosniki B)

Opublikowano

@UP

Czego tu nie rozumiesz? :F

Moje pytanie jest takie, czy są jakieś ustawienia na głośniki czy coś, żeby było tak słychać jak na słuchawkach, bo na głośnikach

to tylko słychac jak sie "Strzelają" A mi zależy na słyszeniu wroga (Jak chodzi).. :D

Opublikowano

Raczej nie ma.. słuchawki są od tego :rolleyes:

Może Ci się po prostu słuchawki zepsuły i musisz kupić nowe? :ninja:

Opublikowano

Niee :D

Już kupiłem nowe i nic... Słuchawki te moje działają tylko wejście coś nie tak - (Trzeba ruszać kabelkiem żeby dochodził sygnał) Bo tak to słychac tylko nie wyraźnie tak jak by nie dochodzą wszystkie strumy.. A nie będę tak cały czas trzymał kabelka w doskonałej formie.. Trzeba go oddać do naprawy (Tak myślę) bo nic innego nie zdziałam

Opublikowano

No to interfejs coś ci się nie popsuł? te wejście słuchawkowe.. od karty muzycznej

Opublikowano

Szczerze to nie wiem;p

Nie wiem czy się da tą wtyczke wymienić co podłączasz słuchawki do właśnie tej wtyczki.. jakby się jakoś dało to moze by działało, a tak to nie wiem;p

Opublikowano

Dobra, czyli tak jak myślałem, nic się z tymi głośnikami zrobić nie da żeby słychać kto skad biegnie.. ;c

Masz +Like w każdym Poście odemnie ;-) i 5Start, w profilu.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...