Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę ustawić ścieżki partycji

Anteras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś rano próbowałem uruchomić Steam, ale po dwóch próbach nie chciał się uruchomić. Włączyłem więc Mój Komputer aby uruchomić go z folderu steam. Ku mojemu zaskoczeniu po Dysku E ani śladu, 150Gb danych wsiąkło jak kamfora. Próbowałem nadać nową ścieżkę partycji przez diskmgmt.msc i Partition Master jednak kończyło się to niepowodzeniem. W PM wywala mi Mounting volume failed a w diskmgmt.msc że widok konsoli jest nieaktualny i trzeba go odświeżyć, uruchomić ponownie program lub komputer, jednak nic z tego nie działa. Dodam, że używam Windowsa 8, wczoraj poraz pierwszy miałem tzw. "Ekran Śmierci" przy uruchamianiu nowej gry ze Steam, po czym komputer został brutalnie pozbawiony dostępu do prądu. Dziś rano przed uruchomieniem miałem jakiś update, który zrobił się do 30%, zrestartował kompa, pokazało się, że aktualizacja zrobiła się w 100% (od razu po restarcie). Jest jakaś nadzieja aby te 150Gb danych odzyskać bo Patrition Master pliki widzi a ja mam łącznie 39Gb pamięci zewnętrzn więc zrobienie kopii nie wchodzi w grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...