Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] UnitSurv [Survival][Frakcje][PVP][120slotow][8GB]

MrJazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg UnitSurv

informacje.png

strzalka.gifTYP: Survival

strzalka.gifSloty: 120

strzalka.gifIP: wkrótce!

strzalka.gifPotwory: Włączone

strzalka.gifZwierzęta: Włączone

strzalka.gifPvP: Włączone

strzalka.gifPremium: Wyłączone

strzalka.gifNether: Włączone

strzalka.gifBialaLista: Wyłączona

inf.png

Na tym serwerze znajduje się równiez targ na którym można wypożyczyć sobie pewien teren, dokładnie 4x3x3 i stawiać na nim sklepy. Dodatkowo po uzbieraniu pewnej sumy, czy to z sprzedaży na targu, czy w sklepie serwerowym, możemy założyć gildie. Po czym możemy zakładać claimy, i budować swoje królestwo. W grę wchodzą również ciekawe wojny gildie. Więcej informacji podam wkrótce!

Graliście może na serwerze blowa? Bo ja tak, i byłem zaskoczony. Może nie koniecznie musimy nazywać ten serwer blow, ale jednak on był patronem, a nie założycielem. Konkretnie teraz, do rzeczy.. Serwer świetna sprawa, wszystko jak powinno być na survivalu, ale coś się stanie, i administracja nie wie co robić, wnerwiało mnie to, tak samo jak graczy. Ostatnio była też afera z klonowaniem itemów, no to przykro mi, ale z tym sobie również nie poradzili, i połowa graczy ma sety prot 4, i po 3 stacki koks jabłek. Do czego zmierzam? Ten serwer jest podobny, można by rzec identyczny, ale nie ma tej reklamy, atmosfery, i nie ma opłaty za granie na nopremium...

Reklamę staram się stworzyć jak najlepszą, aby pokazać serwer jak z najlepszej strony, ale do stworzenia atmosfery potrzebujemy graczy, i to dużo. Obecnie jesteśmy na 120 slotach, co nie ma problemu ze zwiększeniem, ponieważ maszyna ma 8 GB, a z pluginami nie poszaleliśmy, jest idealnie. Oczywiście mam myśl rozwijać ten serwer i ciągle go powiększać, już jeżeli w pierwszym miesiącu zabraknie slotów, to na drugi gwarantuje zwiększenie tych miejsc.

Co do kwestii VIP, tradycyjnie jak na każdym serwerze, będzie możliwość zakupu vip. Nie jest to obowiązkowe, ale jeżeli ktoś by chciał mieć coś więcej niż zwykły gracz, to serdecznie zapraszamy. Koszt takiego vipa na jeden miesiąc wynosi ok 9 zł, na starcie podam dokładny koszt z vatem. Co taki Vip otrzymuje?

- Slot, może wejść gdy jest serwer cały zapełniony

- Kit vip [1 na miesiąc] co ten kit daje podam wkrótce.

- możliwość teleportowania do kogoś za zgodą, i kogoś do siebie(również za zgodą)

- Leczenie przez /heal co 20 sekund !

- Enderchest /endersee

- Workbench /workbench

Start już w tą sobotę(16.02.2013), o godzinie 15:00!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...