Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiety do CM...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że trochę to głupi post,to chyba dlatego że nigdy nie bawiłem się z pakietami. Bym chciał wiedzieć czy ktoś by mógł mi dać jakiegoś działającego pakieta na globala ;]

Opublikowano
Wydaje mi się że trochę to głupi post,to chyba dlatego że nigdy nie bawiłem się z pakietami. Bym chciał wiedzieć czy ktoś by mógł mi dać jakiegoś działającego pakieta na globala ;]

Chcesz na dupowanie blessów czy itemów?

Opublikowano
Chcesz na dupowanie blessów czy itemów?

najlepiej to by chciał na wszystko ,morze jeszcze na max lvl by się przydał ? Naprawdę myślisz że ktoś ci to da ? Ja wątpię ^^

Opublikowano

Koles nie zebym cos do ciebie mial ale kiedy przegladam to forum, widze ze odpisujesz w tematach na ktorych sie nie znasz-(to wywnioskowalem wlasnie z tych ODP.)Chodzi ci o nabicie postow czy co?

@Topic

Jakie pakiety? Moze dupe bless? Mogles napisac zebysmy ci wypisali wszystkie pakiety jakie znamy ;) Sprecyzuj o jakie pakiety chodzi to mozeeeee dostaniesz sadysfakcionujaca odp.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
Koles nie zebym cos do ciebie mial ale kiedy przegladam to forum, widze ze odpisujesz w tematach na ktorych sie nie znasz-(to wywnioskowalem wlasnie z tych ODP.)Chodzi ci o nabicie postow czy co?

@Topic

Jakie pakiety? Moze dupe bless? Mogles napisac zebysmy ci wypisali wszystkie pakiety jakie znamy ;) Sprecyzuj o jakie pakiety chodzi to mozeeeee dostaniesz sadysfakcionujaca odp.

to istnieja jakies jeszcze procz .... 28\2A?

Opublikowano
to istnieja jakies jeszcze procz .... 28\2A?

O tym dupe blessow to byla ironia ;) To chyba jasne ze nikt tego nie udostepni...na forum

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
O tym dupe blessow to byla ironia ;) To chyba jasne ze nikt tego nie udostepni...na forum

no tak niby ironia ale np. wydaje mi sie ze jest jakis dupe na jevele bo powiedzmy sa na zhyper takie kozaki co maja po 10k souli a z powietrza nie wzieli :D

Opublikowano

Dobra mam już wyjebane chciałem tylko widzieć czy ktoś mi da te pakiety. ZAMKNIJCIE TEMAT bo jakieś nie potrzebne posty powstają !

Opublikowano

Wszystko jedno czy z nim,czy z Tobą...jeśli nawet są to nikt Ci nie da ponieważ jak będzie znało za dużo ludzi to K2 się połapie...

PS: lucas robi sobie beke z każdego tematu i wbija posty >.<

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
Wszystko jedno czy z nim,czy z Tobą...jeśli nawet są to nikt Ci nie da ponieważ jak będzie znało za dużo ludzi to K2 się połapie...

PS: lucas robi sobie beke z każdego tematu i wbija posty >.<

no ale zawsze warto zapytac . moze akurat ktos mi poda jakis pakiet.

Opublikowano

To tak samo jak z CM...teraz jakiś *** jebnął posta na forum i znowu dziecięciolatki masturbują się tym że kupioną na allegro postacią 300lvl+ siedzą w LoT i napierdalają na Hc 999 ...sory za przekleśnatwa ale naprawde mi was żal...-

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
To tak samo jak z CM...teraz jakiś *** jebnął posta na forum i znowu dziecięciolatki masturbują się tym że kupioną na allegro postacią 300lvl+ siedzą w LoT i napierdalają na Hc 999 ...sory za przekleśnatwa ale naprawde mi was żal...-

>.> pamietaj ze kazdy jest człowiekiem i każdy może robić to na co ma ochote ^^ zakładam iż nie jesteś lepszy od nich a to dlaczego? widać to otoz po twoim prymitywnym poście podnieca Cie to jak sobie poprzeklinasz i pokażesz jaki to szpaner Jestes... ah ta młodież

Żal... hmmm zawsze co forum co post widze to słowo lecz one nie ujawnia tego że posterowi jest żal osoby ktora napisała np. post wyżej. Myslisz że dałeś sobie avarta z kaczyńskim że odlicza Ci , a na dodatek że sobie podpisik kolorowy jak jakies dziecko ustawiłes i jesteś cool? to musze Cię zmartwić bo tak nie jest pozdrawiam ;)

pioterfons92 - polak zawsze bedzie polakiem :P taka jest ta nasza hmmm... zasyfiałe że tak ujme ,,widzi mi się" ale też niektorzy mają racje nie warto dzielić sie rzeczami ktore pozniej niekompetentne osoby będa rozprowadzać na prawo i lewo i chwalić sie ,,jakim to ja jestem hakerem!!! cicho bo cie zhackuje!!!"

Razzac - możesz mi dojechać mnie to nie obchodzi a wiesz dlaczego?

,,Nigdy nie dyskutuj z debilem bo najpierw sporawdzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem"

Pisz co Chcesz ,ale nie obrazaj GRACZY jezeli nawet mają te dziesieć lat. Pamietaj ze w ich oczach też jesteś taki jacy oni w Twoich :).

Elo;)

A btw. temat o packetach był już opcja szukaj nie gryzie.

Btw2. zobacz (jeżeli umiesz nie zarzucam Ci nic) na angielskiej stronie , forum mpcforum ;) może tam coś dla siebie znajdziesz :))

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.