Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rejestracja CF NA

QuUas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka nie wiem jak sie mam zarejestrowac na cf NA :

http://www.mpcforum.pl/topic/628927-tut-tworzenie-konta-oraz-granie-na-crossfire-na/

na tej stronce nie wie nie moge sie doczytac na tej stronie i nie wiem jak to zrobic sa inne sposoby zeby się zarejestrowac??

dam like za pomoc.

I jak by nie bylo to prosze jasniej napisac w pkt jak mam zrobic w tym poradniku (http://www.mpcforum.pl/topic/628927-tut-tworzenie-konta-oraz-granie-na-crossfire-na/ ) konto na CF NA.

BĘDĄ LAJKI !!!!!!!

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Lepiej zrób sobie konto na CF EU.

Nawet jak masz szybkiego neta to nie będziesz mógł grać w NA na zmienionym ip, bo są straszne lagi.

A żeby zrobić konto to wystarczy że zmienisz IP, nie musi być tak jak w tym poradniku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ja mam 54mb/s .

to chyba raczej nie bede mieć lagów jak grałem na brata koncie to poprostu ani jednego laga i miałem fps 193/203 cos w tym stylu

a pind na 4 :D

a wgl cf eu to nie to samo co NA :P

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

ja mam 54mb/s .

to chyba raczej nie bede mieć lagów jak grałem na brata koncie to poprostu ani jednego laga i miałem fps 193/203 cos w tym stylu

a pind na 4 :D

a wgl cf eu to nie to samo co NA :P

To bez różnicy jaka szybkość. Na zmienionym ip nawet jakbyś miał 100-200 mb/s albo i więcej, to miałbyś lagi.

A w CF EU nie musisz zmieniać IP, a więc lagów nie będziesz miał.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...