Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam update [14.02.2013]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Dziś aktualizowałem steama, ponieważ mieli jakąś nową aktualizację. Wszystko bezpiecznie zaktualizowałem, problem polega teraz w tym, że podczas grania po tej aktualizacji mam straszne lagi, pozanikały tekstury na mapach, rozmazały się niektóre obrazki (w tym tekstury) oraz w samym interfejsie steamu mam problem, kiedy mam okno Przyjaciół na steamie, pojawiają się różne bugi - nakładają się nazwy użytkowników, są jakieś nowe kolory (tło kontaktów?). Na początku myślałem, że ja coś źle zrobiłem, ale wszyscy z aktualnie będących moich przyjaciół na steamie, też mieli te problemy.Czy też macie takie problemy, co możecie powiedzieć na ten temat ? Zapraszam do dyskusji, czy to jakiś fail-update valve ? ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Options- Video i opcje odznaczcie for synchro... wtedy wszystko wraca do normy :)

Opublikowano
Co do plików cfg to one nadal są tylko że przeniesione
D:\GRY\Steam\steamapps\common\Half-Life
tadam i są te same pliki co w poprzednim folderze, ale zastanawiacie się pewno czemu nie wczytuje ich gra?
sam nie wiem, ale jesli skopiujecie zawartość z cstrikepolish i wkleicie do cstrike, będzie wszystko tak jak było.
Oprócz fps, bo mi pokazuje po 500 na serwie po 250 (na to jest rozwiązanie trzeba w video odznaczycz vertical sync) i jest tak jak przed apdejtem
ale cl_minmodels 1 nie działa i nie wiem jak go przywrócić

by ma1kel

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Opublikowano

dRak3.. to dziala jak FPS masz, a to ze zamazane tlo masz to wiem, kazdy tak ma..

Opublikowano

Yyy, dodali nowe tekstury na de_dust. :D

2013021400001p.jpg

Mam to samo, jak grasz to nie włączaj społeczności steam, a jak już Ci się tak zrobi to restart gry i wszystko wraca do normy.

Opublikowano

tak czytam i rzeczywiście wszystko dotyczy CS 1.6 :/ mam podobny problem ale u mnie wgl nie chce sie włączyć jakiś serwer ;D zacina sie w połowie a do tego w menu na dole mam bialy pasek ... ehh... Valve traci dobrą opinie ^^

m.in.

też mam problem Steam aktualizacja sie pobrała. Wchodzę do menu: i mam taki widok http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fea884ab5bb1dd5d.html
Cokolwiek nacisne z menu to kom sie zawiesza. alt+control+delete nie pomaga tylko reset. Usunęłem steam i CS zainstalowałem ponownie, Cs też sciągnęłem po tej głupiej aktualizacji. Nadal to samo. Przez steam w znajomych jak do kogoś dołączam do gry, to wejdę na serwa ale bez ustawień z nickiem player. Po odpaleniu gry powinno stworzyć się konto w steam. Niestety wygląda to tak http://images43.fotosik.pl/1735/2074d9828c34e5bc.jpg

Ma ktos radę na to?? Bo przez tą aktualizację mam pograne wCS. Odpadają wirusy itp. To przez aktualizację

Opublikowano

Ja mam jakis błąd z grafiką przy właczaniu cs'a.Macie jakies propozycje na temat tego ?

Video mode change failure

The game has detected that the previous attempt to start in openGl mode failed

The game will now run in software mode.

<ciach>

Użytkownik od 18 gru 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...