Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Fifa 13] Wywala podczas rozgrzewki.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pomożecie mi?

Otóż mam błąd w Fifie. oryginał, origin itp.

Podczas grania, gdy przed meczem przechodzę do 'rozgrzewki', Fife wywala mi do pulpitu. Próbowałem reinstal, i nic. Co mogę na to poradzić?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Też tak mam. Znalazłem taki sposób w internecie, że w czasie przechodzenia do rozgrzewki przechodzimy na pulpit i odświeżamy i potem powracamy i potem już jesteśmy na arenie treningowej. Po ukończeniu meczu wciskamy dalej i też szybko przechodzimy na pulpit i robimy tak jak wcześniej. Mnie to zadziałało. ;)

Opublikowano

Też taki problem miałem jak wspominałem wcześniej i te wszystkie porady nic nie dawały... Może tobie pomogą ale w to wątpię.

Opublikowano

Sterki aktualne, ale to dziwne, pare dni temu działało, teraz nic nie robiłem, robię sobie kariere Romą i od tamtej pory cały czas to samo.. ;c

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Znam rozwiązanie. Jak wchodzisz do gry, zanim wejdziesz w menu wybierasz ustawienia czy tam profil gracza. usuń go i zrób nowy, wtedy będzie działało ok.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...