Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne Lagi?

GhostRrrider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest ótóż, taki:

Po długiej przerwie, ściągnęłem sobie cf'a na prośbę kolegi. Kiedyś, grałem zawsze - nic nie cięło a miałem ustawione na największych detalach. (Nie miałem, żadnego antyvirusa - nie pamiętam czy miałem włączoną zaporę czy nie) Teraz, po naprawie kompa - ściągnęłem go - gram i w pewnych momentach nie laguje w taki sposób, że zatrzymuje się ekran, tylko nie mogę nic robić i jest opuźnienie moich ruchów. Nie ma lagów tylko nie kontroluję ruchów sam idzie, i celuje opóźnione wszystko bardzo mocno. Co robić? To napewno nie wina kompa - teraz mam antyvirusa. Zapora ma być wyłączona? Co robić? Pomóżcie, nawet jakiś gamebooster nie działa. CO ROBIĆ?! :(

Proszę o szybkie, szczegółowe odpowiedzi.

Opublikowano

Net jest lepszy, niż tamten! Jest szybszy o 10mb/s więc nie wiem w czym problem. Nie mam żadnych procesów włączonych które by mi lagowały kompa - ten avast coś mi jest podejrzany. Wszystkie te anty virusy zrzerają kb.

Opublikowano

Gdzieś w poradnikach jest temat co zrobić żeby nie zamulało.

Dałbym link ale jestem na fonie.

To przepisz sobie link na yt, i napisz powolutku. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...