Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100zł] Sluchawki do gry CS:GO

Keitha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam ciekawych sluchawek nausznych w okolicach 100 zl.

Zalezy mi zeby byly wygodne poniewaz na moich aktualnych po godzinie gry poprostu uszy mnie bola i musze przerwac rozgrywke.

Oczywiscie maja byc z mikrofonem ktory bedzie wydawac czysty glos zeby nie szumialo itp.

Tak jak wspomnialem glownie potrzebuje ich do gry cs go ale tez bede ich uzywal do sluchania muzyki. Chodzi mi zeby wydawaly czysty glos i w miare dobry bas.

Z gory dzieki za pomoc.

Pozdrawiam.

ukmrF.png

Opublikowano

Nie kupisz do 100zł słuchawek do gier i muzyki, albo to albo to.. Do gier, z dobrym mikrofonem polecam creative fatal1ty gaming, bardzo dobrze leza na uszach, mozna grac bez przerwy, mikrofon super, ale do muzyki kiepskie.

19.png

Opublikowano

Tzn bardziej zalezy mi do cs niz do muzyki

Wlasnie zastanawialem sie nad creative fatality hs-800

Czekam jeszcze na jakies propozycje i opinie o w/w sluchawkach.

ukmrF.png

Opublikowano

Mam je razem z kolega, kupilismy na swieta, gralismy w obs csy tzn 1.6 i go i sa zaje**ste słuchaweczki. N dd2 jak grasz to słuchac z trupa górnego jak ktos gala idzie. :) mikrofon tez super, słychac dobrze, czysty, wyrazny i głosny dzwiek. :)

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...