Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak się wybić na Youtube?

szareaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem jak napisany jest w " Tytule Tematu " więc:

Mam nowe konto zakładałem kilka dni temu i wystawiłem 2 muzyczki w moim wykonaniu ale nikt nie odwiedził praktycznie bo nie ma więcej wyświetleń co robić? Jak się wybić i co zrobić żeby zaczęli wyświetlać chociaż mój profil albo przesłuchali otwór?

Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

To tak bierzesz trampoline robisz na niej napis YouTube i wskakujesz na nią i się wybijarz.

A co do tematu nie nagrywaj czegoś co inni ludzie nagrywaja nagrań coś takiego jedynego w swoim rodzaju. A nie majsrafta

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Nagrywaj swoje filmy w dobrej jakości (minimum HD), nie rób tego na oklepanego, ale z dużym zaangażowaniem. Co do tematyki - jeżeli robisz coś popularnego to musisz zrobić to lepiej niż konkurencja. Odwiedzaj kanały innych użytkowników i się zareklamuj. Pamiętaj jednak, aby robić to w sposób inteligentny. Nie coś w stylu 'siema, supcio kanał, wpadnij do mnie', ale napisz jakiś konstruktywny komentarz. Pochwała/krytyka... jakieś plusy, coś co Cię tu przyciągnęło i na końcu dodaj, że zapraszasz do siebie.

Opublikowano

Reklamuj się.

Jest dużo sposobów .

Reklamuj się na blogu, stronie forach, roznoś ulotki z twoim nickiem na yt, zapłać jakiemuś youtuberowi miliony (wiekszemu yt'rowi), żeby cię zareklamował.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Kręć to w czym jesteś lepszy co najmniej od 90% youtuberów

Nawet już ten minecraft, tylko żeby to nie bylo tak, żeby widzowie krzyczeli przed monitorem, że coś zrobiłeś chujowo, albo czegoś nie zauwazyłes, bo to nie najlepiej wpływa na odbiór. Oglądać się chce autorytet, a nie lamienie

mogę się założyć, że 99% osób woli oglądać osoby bardziej ogarnięte od nich samych. Choćby, żeby się nauczyć nowych rzeczy

btw

Nagrywaj swoje filmy w dobrej jakości (minimum HD)

To ma mały wpływ. Znam kanał, który osiągnął 600 000 subów z filami w 480p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...