Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego?

Arnold Boczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego Flap dostał bana na 14dni za obrazę Geoninga bo napisał "Gejoning" ? Mógł się pomylić lub równie dobrze specjalnie tak napisać nikomu tego oceniać. Mogłeś dać mu warna lub ostrzec. Nie bronie go ale po prostu mnie to ciekawi jak skurwesyn.

Druga sprawa : Kiedyś dostałem perma od Geoninga za napisanie "Gejoning" a powód bana to był "nie będziesz przekręcał mojego nicku" Beka ale już nie pisałem w sprawie unbana bo to marna podróbka RMCF'a i prędzej dogadałbym się z moim królikiem niż z nim.

Co w ogóle myślicie o tym delikwencie Geoningu?

photo261314.png

Opublikowano

Bo Geo to wrażliwy człowiek jest i nie radze przekręcać jego nicku

Opublikowano

geo ma własne zasady które lepiej działają niż te które są

rmcf robil podobnie ,potem prosili by wrocil

decyzja niestety geoningowa ,ale sluszna

@dla arnolda nie tlumaczylem sie z bana ,na poproszenie on byl :-)

1349029054-U739101.png

Opublikowano

No fakt troszkę dużo jak za obrazę... niezbyt uczciwie został Flap potraktowany. To lekkie przegięcie jest. Nadużywanie swojej władzy i praw niczemu dobremu nie służy.

Opublikowano

Pamiętam jak geo pchał się do nas do WR a teraz proszę GM i do tego jaki wrażliwy. Chce tylko powiedzieć, że mieliśmy niezłe pompy z Ciebie. Teraz dostane bana za móienie prawdy? Za takie coś ban to jest chore, bardzo wrażliwy musisz byc geo. Podobno użytkownicy są najważniejsi na forum a nie Twoja duma. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...