Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Body do pvp !

kubson888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram na serwerze prywatnym Wojownikiem Bodym...

All eq Hp i abs tam gdzie sie da mam siłe,luda,kryt,szycie,magia itp.. wszędzie gdzie sie da! m.i.n regeneracja hp szansa na otrucie itd...

Bronie robi sie tylko z 65 nie ma więc sr... 6/7 siła i szycie..

Ogólnei hp jest ok. 90k

Z hita siekam 8-12k ,a pewien woj też body z eq ulepszonym jak ja bony nwm sieka po 30-50k i ma mnie na 3 hity jak każdego prawie -.- i nie raz na innych serwerach tak było..

Jakie moge eq zrobić itp.. aby jak najszybciej i najmocniej bić/dedać kogoś w pvp ? !! proszę help.

(SERWER PVP)

Opublikowano

max luda max sila max zręka(jezeli body) , full abs , full szycie full kryt , ful magia , w 6/7 sila i wartosc ataku(jeżeli jest) lub hp i wartosc.

Opublikowano

Broń lud siła zr

kolce lub abs szycie lub kryt (nie pamiętam co tam wchodziło)

naszyjnik hp abs szycie lub kryt (nie pamiętam co tam wchodziło)

Buty hp abs

bransa magia hp ludzie absorbacja do hp szycie lub kryt (nie pamiętam co tam wchodziło)

zbroja hp absorbacja do hp abs

tarcza nno lud siła zr

hełm ludzie magia

Opublikowano

Cztery podstawowe bonusy dla Wojownika Bodego: szansa na przeszywkę, siła, silny przeciwko ludziom oraz % obrażeń dodanych do PŻ. Krytyk nie jest Ci jakoś potrzebny, ale pamiętaj, że przydadzą Ci się mocne ABS klasowe. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...