Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta sa lag

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, pod czas grania w gta san andreas (sampa) gra mi się zacina i jest potrzebny reset np biegne sprintem i sie zatnie niedawno był format na pewno nie ma żadnych wirusów mam 3 gry i programy czasami jeszcze mam ze mi sie robi czarny ekran i rozdzialka sie na pulpicie zmienia na 640 od czego to moze być możliwe? moj pc

karta graficzna geforce 6600 128 mb

ram 1 gb

procesor 1 rdzeniowy 3.0

gra spokojnie na rozdzialce 800x600 chodzi nawet do 90 fps ciagnie na luzie

w czym tkwi problem, prosze o pomoc

Opublikowano

dał by ktos link do tych sterowników, bo ja szukam i nie ma nigdzie nvida geforce 6600 128 mb

edit: dobra juz zainstalowałem sterowniki teraz zobacze

Opublikowano

nie pierdol mi tu o nowym pc, ok? usłyszycie jakis problem to kup nowego pc tak niedługo będę miec nowego porządnego i5 specjalnie do gier może nawet za tydzien, ale ten na cs'a i gta wystarczająco starcza kupiłbym nowego pc jak by mnie lagowało ale plynnie gra idzie yo.

Opublikowano

piszesz, że będziesz miał za tydzień a potem, że jednak kupiłbyś dopiero wtedy jak by lagowalo? O co chodzi :D?

typie to jest lag w którym trzeba dać reset a nie lagi czytaj ze zrozumieniem. 40-60 fps to nie lagi ^^

Opublikowano

pobierz program Home Everest . Bd tam miał strony producenta komputera twojego i pobierz nowe stery ;)

3ki.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wyrzuć to Ty swój mózg którego nosisz tylko a nie używasz nie dla każdego jest ważny komputer są też inne zajęcia, a nie granie cała noc i dzień jak jesteś głupi to być przyjemny, można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...