Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak zrobić dobry eq na v5 xenox mt2

drozycki2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D Mam ninje dagerra ale nie ograniam co i jak zrobić żebym mógł expić w v5 lub na dalszych mapach ;/ Mianowicie gdzie pójdzie to tam mnie zabijają nawet w pvp nie daje rady jakie moge zrobić eq do expa a jakie do pvp ... Pilnie proszę o pomoc

Opublikowano

Przyda Ci się % obrażeń dodanych do PŻ, regeneracja PŻ i blok ciosu (jeśli wejdzie odbicie to zmieniaj). W przyszłości będą potrzebne też bony na nieumarłe.

Opublikowano

@Do PvP :)http://www.mpcforum.pl/topic/840751-tut-xenox-eq-wojenne-pod-pvp-bony-kd/

@Exp: Na grotę v5 dużo na diabły i ludzi. Regeneracja PŻ. Abs na strzały i miecze. 15% do PŻ. W zbroi przynajmniej Trauma +0 (Jak Cię stać, jak nie to KD Obrony +7). 6/7 25K PŻ i 15% silny na potwory. Miecz przynajmniej 45 Sr - KD +6/7 (Jak Cię stać to uma) I na końcu jak już sobie rady nie dajesz (A wiem, że dagger ma najtrudniej na Xenoxie :) Bufa sobie skombinuj [Przynajmniej 200 Inta +])

Opublikowano

Ja tam gram i szczerze powiem, że pierw żeby sobie poexpić musisz sobie albo obronić spota albo go wywalczyć. Zrób eq pod pvp w 6/7 dużo na wartość ataku i siłę.

Poulepszaj eq i jazda.

Opublikowano

@Up To nie wiem gdzie Ty expisz o.O Jak expisz na pierwszych spotach to się nie dziw -.- Idzie się na ostatnie bo raz - są większe - dwa - nikt tam nie expi ^^

Opublikowano

A spróbuj sam tam zagrać a nie oceniasz po tym jak na PL w grocie się expi to jest co innego .

Sorry za offtop

wbiłem tam 200 któryś lvl helkiem ;) więc nie mów mi jak tam się gra.

bez oftopu

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...