Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Nowy pod dział w Pogaduszkach.

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zauważyłem, iż ostatnio coraz częściej pyta się o różne gry itp. , a jak wiadomo jest to forum o cheetach do gier. Myślę, że warto byłoby dodać dział Gry do pogaduszek i w nim będzie można porozmawiać o wszystkich grach, bo dzięki nich właśnie tutaj jesteśmy ;)

Czekam na wasze zdanie :)

Pozdrawiam.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

bo kurwa niema działu
inne mmo
inne fps
a nawet nie mamy działu single player
kurwa jakie te forum biedne :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ale wiadomo, że tam mało ludzi przebywa... A tutaj tematyka każdej gry i można porozmawiać na dany temat...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

chłopie, ale ogarnij że tematy " jaką gre polecacie" albo jaka jest lepsza, to pikuś.
Ale jak ktoś zobaczy poddział "gry" to nie ważne czy dana gra będzie miała swój dział, on i tak napisze w pogaduszkach.
Więc te 10 czy nawet 20 tematów miesięcznie to jest nic.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

bo kurwa niema działu

inne mmo

inne fps

a nawet nie mamy działu single player

kurwa jakie te forum biedne :<

chłopie, ale ogarnij że tematy " jaką gre polecacie" albo jaka jest lepsza, to pikuś.

Ale jak ktoś zobaczy poddział "gry" to nie ważne czy dana gra będzie miała swój dział, on i tak napisze w pogaduszkach.

Więc te 10 czy nawet 20 tematów miesięcznie to jest nic.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Em..poddział o grach w forum o grach o.O ? Ja chyba ślepy już jestem, albo głupi...na nie.

Opublikowano

Chuck_Norris_Approves.gif

Jestem na nie. To złe zmiany jak tak duże forum - nie wprowadzajmy takich rygorów.

Opublikowano

Ale gdy ktoś zapyta o coś co bedzie związanego z daną grą, to zrobi to w dziale do tego przeznaczonym. Rzadko, a nawet bardzo rzadko jest tak, że np.

ktoś w pogaduszkach zapyta "Jak kupić nx do wr".

Na nie.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Proszę Was, już nie przesadzajmy. Jest wiele działów, w których można pytać o gry. Nie widzę sensu dodawania kolejnego w Pogaduszkach.

zzzzzzzzzzz...

na nie ;c

Opublikowano

Jak ktoś taki mógł dostać moderatora...z takimi sugestiami.

Na nie.(upy wyjaśniły)

Opublikowano

Nie ma sensu tworzyć ogólnego subforum skoro dla każdej jest zarezerwowany oddzielny dział. Dla reszty gier zostały stworzone takie działy jak "Inne gry", "Inne gry FPP" etc.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...