Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gold 2x

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jak doładuję sobie starter w t-mobile gdzie była promocja, że za każde doładowanie dostaje się 2x więcej to dostanę za to bana jak kupie za tyle golda ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie niby czemu>

Bo w jednym komentarzu z jednym z tematów koleś napisał, że za to jest ban.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ktoś gdzieś pisał, że z t-mobile nie można albo zadzwonić albo są dodatkowe koszty. Radzę sprawdzić na forum wota czy coś o tym ejst ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

To 2x więcej jest chyba do wykorzystania w sieci, ja próbowałem kupić premke na ego files i nie dało rady, choć kase miałem z tego x2.

Opublikowano

Nieee... Doładowywujesz konto za 50zł i masz 100zł. I WOT w to nie wnika, mu zależy aby dostał płatność o wartości x zł.

Opublikowano

Zgadza się. Tak samo jak ja mam buga, że mogę SMS premium wysyłać za free (tzn. nie ma tego na rachunku i automatycznie za to nie płacę). Normalnie wysyłam czasem SMS i w razie problemów normalnie WoT mi odpowiada w supporcie i problemów nie ma.

Niby ktoś się mógł zapytać, dlaczego wysyłam sms czasem, a nie ciągle. Bo nie chcę przedobrzyć :). Niby za darmo, ale ni wiadomo czy to się skończy xD

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

raczej to tak nie dziala :/ a szkoda

Pytałem sie świadomych. Ps to odkop. Można zamknąć temat skoro nikt wiecej nie pisze.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...