Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] O broniach OP

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w tym poradniku powiem wam trochę o broniach OP. Powiem również których broni można używać na mixpolu.

Ok zaczynjmy od początku:

Co oznacza skrót OP?

OP-Z ang Over Powered, czyli tłumacząc broń która ma 0 recoila i jest "mocna"

Podam przykłady najpopularniejszych karabinów maszynowych(AR) które są op:

M416_cqb.gif

ic2009122301img3.gif

IC_20101215_02_Img3.jpg

M416 CQB* jest bronią OP a do tego uważana spośród graczy uważana za"noobska"

M6A2 SRT niczym się praktycznie nie różni od CQB w statystykach, również jest OP lecz żaden gracz nie powie że jest "noobska"

XM-8 to świetny karabin, ma dobry celownik(snajperski)spory dmg, oraz jak się go ogarnie jest bardzo celny a zarazem szybki.

Bronie które są dozwolone na mixpolu:

M16A3, M4A1, M4A1 Desert Warrior, AK-47,
AK-47 Gold-Plated, AK-74U, AK-74U Gold-Plated, G36E, G36E LE, G36E
Valkyrie, MK16 SCAR-L, SCAR-L Black, SCAR-L Trispear, AUG A1, K2, M14,
FAMAS, SG550, , L85A1, TAR-21, ACR, CX4 Storm

Z czego się orientuje tymi broniami można grać, lecz najpopularniejsze są M4A1 oraz G36E.

Mam nadzieję że po tym poradniku wiedza na temat broni op trochę wzrosła:) Pozdrawiam

*M416 CQB jest uważane za noobskie ponieważ nie trzema mieć skilla żeby umieć grać tą bronią. 0 recoila i dobry dmg. Polecam tą broń, lecz łatwo dostać kicka w roomie

//Edit 15.03.2013

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Za m416 CQB "Łatwo dostać kicka w roomie". Hahaha, śmieszne. Wygrałem raz ze skrzynki m416 CQB na 30 dni i z taką samą częstotliwością dostawałem kicki co teraz jak latam z G36e. Wystarczy, że elite zabijesz i już się mści na ciebie, że cziter itd., itp. Zrozumcie to w końcu. -,-

Opublikowano

Za m416 CQB "Łatwo dostać kicka w roomie". Hahaha, śmieszne. Wygrałem raz ze skrzynki m416 CQB na 30 dni i z taką samą częstotliwością dostawałem kicki co teraz jak latam z G36e. Wystarczy, że elite zabijesz i już się mści na ciebie, że cziter itd., itp. Zrozumcie to w końcu. -,-

Nie powiedział bym... Ile osób pisze cqb hero i później kick nawet gdy osoba z cqb nie zabil elity

Opublikowano

OP-Z ang Over Powered, czyli tłumacząc broń która ma 0 recoila i jest "mocna"

To, że ma mały recoil nie znaczy, że jest OP.

Ogólnie OP to chodzi o to, że broń jest bardzo mocna, lepsza od innych, niekoniecznie pod względem recoilu - popraw ;]

M416 CQB* jest bronią OP a do tego uważana spośród graczy uważana za"noobska"

M6A2 SRT niczym się praktycznie nie różni od CQB w statystykach, również jest OP lecz żaden gracz nie powie że jest "noobska"

XM-8 to świetny karabin, ma dobry celownik(snajperski)spory dmg, oraz jak się go ogarnie jest bardzo celny a zarazem szybki.

Rozjebałeś tym opisem system XDDDDDDDDDDDDDD

Kogo obchodzi jakiś zasrany MixPol gdzie większość to noby co płaczą, że ktoś na .txt jeździ..

@TOP

Poradnik nieprzydatny + ciulowo wykonany(oczojeb o_O)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jak skrócić taki poradnik i ogólnie wątek o broniach OP?

Broń op = płacz że ktoś ma lepsze EQ od ciebie.

Jest to tak głupie że poprostu śmiechem wybucham gdy ktoś pisze mi " op weapon " gdy strzelam sobie M4A1 Sopmod lub XM8-Spiders.

Przytoczę taki przykład z prawdziwego świata.

Terroryści zaatakowali pewien budynek.

Anty terroryści będą używać nowoczesnych XM8, MP5, M416 itd.

Im lepsze wyposażenie tym lepiej.

A nie biorą jakiegoś starego ak-47 bo " to nie jest noobskie "

hahah

Ale oczywiście się wypowie tutaj multum prosów z moxpola hejtujących mnie

xD

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak skrócić taki poradnik i ogólnie wątek o broniach OP? Broń op = płacz że ktoś ma lepsze EQ od ciebie. Jest to tak głupie że poprostu śmiechem wybucham gdy ktoś pisze mi " op weapon " gdy strzelam sobie M4A1 Sopmod lub XM8-Spiders. Przytoczę taki przykład z prawdziwego świata. Terroryści zaatakowali pewien budynek. Anty terroryści będą używać nowoczesnych XM8, MP5, M416 itd. Im lepsze wyposażenie tym lepiej. A nie biorą jakiegoś starego ak-47 bo " to nie jest noobskie " hahah Ale oczywiście się wypowie tutaj multum prosów z moxpola hejtujących mnie xD

To jest właśnie Ca. Nie zmienisz tego. Jeśli ktoś cię nazywa hackerem i grasz bez to znaczy że jesteś dobry :D

Opublikowano

Ja bym ten temat usunął bo XM-8 " to świetny karabin, ma dobry celownik(snajperski)spory dmg, oraz jak się go ogarnie jest bardzo celny a zarazem szybki." taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wali podobnie do giety a tylko scope jest dla sztuki dany jeśli broń nie ma zasięgu snajpy

Jedziemy dalej "*M416 CQB jest uważane za noobskie ponieważ nie trzema mieć skilla żeby umieć grać tą bronią. 0 recoila i dobry dmg. Polecam tą broń, lecz łatwo dostać kicka w roomie"

tak cqb teraz jest full op, znerfione gówno którego dawna świetność dawno minęła, kto kicka za to ? Jak miałem na 1d to się bawiłem i kicki dostawałem od low rang tak jak z inna bronią.

"M6A2 SRT niczym się praktycznie nie różni od CQB w statystykach, również jest OP lecz żaden gracz nie powie że jest "noobska" pograć tym też nie idzie na mix bo od razu QQ się zaczyna więc prowadzasz ludzi w błąd.

Następne co mnie rozwaliło to jest OP-Z ang Over Powered, czyli tłumacząc broń która ma 0 recoila i jest "mocna" duble scorpy mają duży recoil więc już nie są op...

Taaak... za l85a1 czasami kicki szły+ jak piszemy o broniach dozwolonych to " Bronie, które są przyjęte za dozwolone na mixpolu" Brakuje Aug a1 black, l96/aw/gillie, l115a1/a3,tango itd... Jak coś robisz to ogarnij grę a nie jakiś laik pisze innym co i jak. Wróć do tego metina.

Qardius.png
Opublikowano

Siemka w tym poradniku powiem wam trochę o broniach OP i tych, których można używać na MixPOL.

Zaczynając od początku skrót ,,OP" czyli OverPovered oznacza ponad przeciętną broń, która ma mały recoil a przy tym dość dużą moc.

Podam przykłady najpopularniejszych OP karabinów maszynowych(AR):

• M416 CQB

M416_cqb.gif

• M6A2 SRT

ic2009122301img3.gif

• XM-8

IC_20101215_02_Img3.jpg

M416 CQB jest bronią OP a do tego uważana spośród graczy uważana za "noobską".

M6A2 SRT niczym się praktycznie nie różni od CQB w statystykach, również jest OP lecz żaden gracz nie powie że jest "noobska".

XM-8 to świetny karabin, ma dobry celownik(snajperski), spory dmg oraz jak się go ogarnie jest bardzo celny a zarazem szybki.

Valkyrie, MK16 SCAR-L, SCAR-L Black, SCAR-L Trispear, AUG A1,AUG A1 BLACK, K2, M14,

Z czego się orientuje tymi broniami można grać, lecz najpopularniejsze są M4A1 oraz G36E.

​Tak powinien wyglądać temat dziękuje..

Ah i jak dla mnie full cust. m4a1 jest też nobska, bo strzela jak cqb, a nikt tego nie zauważa.

btw.

http://www.prosteprzecinki.pl/przecinek-przed-oraz
, a kolorki używaj do podkreślenia ważnych informacji a nie wszystkiego.

76561198090890807.png

Opublikowano

Siemka w tym poradniku powiem wam trochę o broniach OP i tych, których można używać na MixPOL.

Zaczynając od początku skrót ,,OP" czyli OverPovered oznacza ponad przeciętną broń, która ma mały recoil a przy tym dość dużą moc.

Podam przykłady najpopularniejszych OP karabinów maszynowych(AR):

• M416 CQB

M416_cqb.gif

• M6A2 SRT

ic2009122301img3.gif

• XM-8

IC_20101215_02_Img3.jpg

M416 CQB jest bronią OP a do tego uważana spośród graczy uważana za "noobską".

M6A2 SRT niczym się praktycznie nie różni od CQB w statystykach, również jest OP lecz żaden gracz nie powie że jest "noobska".

XM-8 to świetny karabin, ma dobry celownik(snajperski), spory dmg oraz jak się go ogarnie jest bardzo celny a zarazem szybki.

Valkyrie, MK16 SCAR-L, SCAR-L Black, SCAR-L Trispear, AUG A1,AUG A1 BLACK, K2, M14,

​Tak powinien wyglądać temat dziękuje..

Ah i jak dla mnie full cust. m4a1 jest też nobska, bo strzela jak cqb, a nikt tego nie zauważa.

btw.

http://www.prosteprzecinki.pl/przecinek-przed-oraz
, a kolorki używaj do podkreślenia ważnych informacji a nie wszystkiego.

Hmh może i masz rację, ale taki mi się wtedy podobało. Będę pamiętać na przyszłość. Wiem, że poradnik słaby, ponieważ był pisany chaotycznie. Jest to jeden z moich słabszych poradników jakich napisałem;c

Opublikowano

To jako kidmod staraj się bardziej od innych, bo mi nawet te obrazki nie wchodzą.

I know I'm a hejt king xD

76561198090890807.png

Opublikowano

To jako kidmod staraj się bardziej od innych, bo mi nawet te obrazki nie wchodzą.

I know I'm a hejt king xD

Wtedy nie miałem kida:>. Nie wiem czemu obrazki się nie ładują :C

Opublikowano

Jak skrócić taki poradnik i ogólnie wątek o broniach OP? Broń op = płacz że ktoś ma lepsze EQ od ciebie. Jest to tak głupie że poprostu śmiechem wybucham gdy ktoś pisze mi " op weapon " gdy strzelam sobie M4A1 Sopmod lub XM8-Spiders. Przytoczę taki przykład z prawdziwego świata. Terroryści zaatakowali pewien budynek. Anty terroryści będą używać nowoczesnych XM8, MP5, M416 itd. Im lepsze wyposażenie tym lepiej. A nie biorą jakiegoś starego ak-47 bo " to nie jest noobskie " hahah Ale oczywiście się wypowie tutaj multum prosów z moxpola hejtujących mnie xD

AK-47 jest w 100% lepsze niz te nowoczesne gowna! :)

Opublikowano

AK-47 jest w 100% lepsze niz te nowoczesne gowna! :)

Logiki . . .

M4A1 SOPMOD oraz CQB nie wymaga tapownania, a zabija tak samo jak AK-47 które tego tapowania wymaga.

I jak może być lepsze

-.-

Ręce opadają

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dyrdymały i głupota, to nie tut a pierdzielenie 3 po 3, bronie op - over power czyli zbyt silne. I żadna z wymienionych broni nie jest op.

Dodatkowo złe opisy, wybacz, kosz.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...