Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat się wyłącza

Maddaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem dotyczący CA dotyczy on tego że pogram jakieś 10 min na serwerze i combat się wyłączy .. wyskoczy mi reklama nexona i koniec grałem pół roku wcześniej i też mi się tak działo nie wiem co jest ;/ Może ktoś pomoże ?

Opublikowano

Win 7 32 -bit

Amd Sempron Le-1200

3G ramu

ATI Radeon HD 4300 Series

Livebox - Prędkość 6mb

Coś jeszcze ?

Opublikowano

Tak się dzieje kilka godzin przed śmiercią.Musisz się przyzwyczaić,to są uroki CA ;D

Że co ?

Wygląda na crash.

Spróbuj to na crashe mi pomaga. Tylko że trzeba to robić po każdym włączaniu kompa.

Dzięki sprawdzę czy pomoże :)

Mam jeszcze jeden problem dotyczy on tego ze przy nicku mam falgę niemiec ... Mieszkam w Polsce to nie wiem dlaczego tak jest jakiś pomysł jak zmienić flagę niemiec na polski ?

Opublikowano

Te 600 nxów możesz zrobić robiąc ankiety. Akurat miałeś pecha jak zrobiłeś konto, bo był bug że all mieli flagę niemiecką na start. Teraz już jest normalnie

674071459604241683421.gif

Opublikowano

a jak nie chcesz robić reklam ani kupować nx to napisz do supportu na pewno ci zmienia flagę ale nie na dowolną tylko sprawdza ip. i jak będzie polskie to dostaniesz flagę polski a jak angielskie ip. to angielska flaga ;) mialem tak i mi zmienili ale to było gruby rok temu :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...