Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERMY] Pitch_Black, Darek4

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o tego samego Darka i tego samego Pitch'a których ja znam to coś tu jest nie tak. Jeśli byłaby to ta sama osoba to musiałaby mieć niezłe rozdwojenie, 2 nr GG, dwie całkowicie różne osobowości osobowości, dwa komputery. Coś mi tu śmierdzi.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Może są to 2 inne osoby o wspólnym łączu ? Przecież sami wiemy z doświadczenia, że czasami całe osiedla mają to same ip

9368_gold.png

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć czy to nie jest ukryta kamera wkońcu wracam, tyle czasu mnie nie było i tutaj mi kolega daje perma za Multiacc z "Darek4" ... żart jakiś ..

Opublikowano

To są jakieś jaja? To 2 różne osoby, pitcha znam od roku, a Darka od pół i to nie są te same osoby. Choćby styl rozmowy i bycia. Tu nic nie gra. Proszę o wyjaśnienie.

Oraz, omgwtfbbq, uczyłem własnego mentora moderowania x,X

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

tmri.jpg

gdcs.jpg

emik.jpg

Ja się boję pomyśleć kim ty będziesz za tydzień.

Napisze do Ciebie że jestem Coming, też dostanę bana za multi acc? Wiesz dobrze że GG itd. nie wiążę się z forum.

Opublikowano

Poza tym jeszcze zostaje takie coś - nie pamiętam jak to się nazywa już, wiem że Wredna mi sprawdzała jak perma dostałem, nawiązuje tutaj do coś w stylu Adresu Karty Mac, z tego co wiem GM'i mogą jeszcze takie rzeczy posprawdzać, coś tam głębiej niż IP heh. Ah te problematyczne bany..

Nope, zapomniałem.

To na jakiej podstawie dałeś bana o.O ?

To była ironia, nie wiem jak mogę odpowiedzieć na tak głupie pytania. Jednak adwokaci tutaj zawsze przejmują pałkę i stają się najlepszym centrum informacyjnym.

Śmiesznie się na to patrzy zza kulisami. :D

Moje kulisy to widzą tak że coś za dużo % w organiźmie...nie wiem jak to jest na serio, ale wiem że Pitch i reszta - każdy z nas tego bekowo nie odbiera. Nie miał złych zamiarów chłopak, i na pewno nie miał powiązań z jego acc, więc nie wiadomo jakim cudem jest ban..

- Nie nie mam zamiaru Ci dogryść etc. tylko Ty jedyny tak...śmiesznie tą sprawe traktujesz ;x

Opublikowano

Może są to 2 inne osoby o wspólnym łączu ? Przecież sami wiemy z doświadczenia, że czasami całe osiedla mają to same ip

Trudno, w AZ to miało być zgłaszane, jak nie zgłosił to sam sb winny ;\

Opublikowano

Poza tym jeszcze zostaje takie coś - nie pamiętam jak to się nazywa już, wiem że Wredna mi sprawdzała jak perma dostałem, nawiązuje tutaj do coś w stylu Adresu Karty Mac, z tego co wiem GM'i mogą jeszcze takie rzeczy posprawdzać, coś tam głębiej niż IP heh. Ah te problematyczne bany..

To na jakiej podstawie dałeś bana o.O ?

To była ironia, nie wiem jak mogę odpowiedzieć na tak głupie pytania. Jednak adwokaci tutaj zawsze przejmują pałkę i stają się najlepszym centrum informacyjnym.

Śmiesznie się na to patrzy zza kulisami. :D

Opublikowano

Dobra daj te ub i zabieraj %, ale z tego co widzę nie znasz regulaminu więc moim zdaniem

All you have to say bye GloablModerator

Bo to żarty nie są ...

Opublikowano

Jak na razie nie mam żadnego powodu, dzięki któremu miałbym Cię odbanować, ponieważ nie otrzymałem od Ciebie jakichkolwiek wyjaśnień, a argumenty popierające multikonto nadal stoją twardo. To samo IP, idealna intensywność w pisaniu postów wyłapująca tą samą osobę, a dodatkowo co dobija tego wszystkiego jest numer GG z którego w pełni wiarygodnie podałeś się za dwie inne osoby.

Arcymistrz
Opublikowano

GG z którego w pełni wiarygodnie podałeś się za dwie inne osoby.

Przepraszam, że się wtrącam, ale GG nie ma nic do forum. Tak samo mogę napisać ja np. do Ray'a i podać się za kisiel. Jakby Gg miało jakiekolwiek znaczenie 1/2 tego teamu nie miałaby może nawet rangi.

Opublikowano

GG nie ma nic do Forum, a tak po za tym IP chyba norma, że mogę być te same nie prawda? tak sama forma pisania (niestety nie) nie znasz regulaminu BR3ND .. Bo po prostu dałeś bana za to, że Darek napisał ci na gg i tyle taki jest tego powód, a GG nie ma nic wspólnego z Forum więc trzymasz mojego bana nie słusznie ..

BR3ND@
Nie ja się podawałem tylko Darek .. nie przesadzaj ..

Opublikowano

Zgadzam się, GG nie ma nic do forum, ale skoro pisały z tego nr. dwie inne osoby to chyba coś nie halo, prawda? ;>

Ten post powinien kończyć wszystkie wywody.

Boli mnie to, że tak mała garstka osób potrafi zrozumieć to, że na GG jedna osoba podaje się WIARYGODNIE jako 3 różne osoby.

Przepraszam, że się wtrącam, ale GG nie ma nic do forum. Tak samo mogę napisać ja np. do Ray'a i podać się za kisiel. Jakby Gg miało jakiekolwiek znaczenie 1/2 tego teamu nie miałaby może nawet rangi.

Mylisz się. Kokosz poprawnie ujął, że gg nie ma nic do forum, ale wydaję mi się, że nie miał dosłownie tego na myśli. To jest sytuacja, gdzie nie interesuje nas treść w tych rozmowach tylko wtopa użytkownika, który się nie zorientował, że zmieniając konto nie zmienia numeru gg.

Dodatkowo nie zostałeś zbanowany za samą wiarygodność z gg...

Pozdro dla kumatych! ;)

Opublikowano

Tylko o IP?! jesteś naprawdę jakiś.. określenia nie mam i nie ja się podaję tylko Darek4 ja mam całkiem inne GG i nigdy nie pisałem do żadnego innego Globala jak Antixa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...