Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] M6A2

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w tym poradniku opowiem wam trochę o M6A2

Zacznijmy od jego statystyk

61799008518709944769.png

Cena:

61473055698736831681.jpg

Trochę o tej broni:

1.Broń jest OP

2.Jest podobna do M6A2 SRT Co zaraz zobaczycie

3.Można ją na maxa ulepszyć w Gun Emporium

4.Jest lepsza od CQB ponieważ mimo iż jest op nie jest wyzywana od "hero"

5.Można nią praktycznie walić full auto jeśli nauczymy się nią strzelać.

Wady

1.Ma dosyć wolne przeładowanie

Jej podobizna wygląda tak:

13811861664850902288.jpg

Do tej broni polecam załozyć celownik ACOG oraz magazynek II(+15ammo)

Dla porównania

56141891969802588247.png

A tutaj dam jeszcze dla porównania SRT a CQB ponieważ dużo osób się waha między zakupem broni, a ten wybór pojawia się najczęściej.

71880232835740548028.png

Mam nadzieję że pomogłem wam w wyborze broni i trochę o niej opisałem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

H3H3 wiem :P. Ale jeśli mam pomysł jakiś to nie lubię go tłumić w sobie tylko się nim podzielić z innymi i poznać opinie innych.

Opublikowano

H3H3 wiem :P. Ale jeśli mam pomysł jakiś to nie lubię go tłumić w sobie tylko się nim podzielić z innymi i poznać opinie innych.

Dobra,to ja już nic nie będę mówił ;D

@btw. już 82% ostrzeżeń ;/

Niedługo się pożegnamy chyba;/

boyka.jpg

Opublikowano

Sory ale mam beke z osób które chcą się wykazać w parę dni i zebrać kida,jeszcze do tego robić poradniki które wgl się nie przydadzą.

Ci co byli tu kiedyś Enzil Len itp oni zrobili wszystkie poradniki które były i są potrzebne a póki co aktualnie takich nie ma.

Opublikowano

Sory ale mam beke z osób które chcą się wykazać w parę dni i zebrać kida,jeszcze do tego robić poradniki które wgl się nie przydadzą.

Ci co byli tu kiedyś Enzil Len itp oni zrobili wszystkie poradniki które były i są potrzebne a póki co aktualnie takich nie ma.

Ja nie chcę kida od razu. Chcę sobie zbić do 0% ostrzeżeń a zarazem coś pokazać. Wiem że poradnik może nie jest najlepszy ale uwierz, siedziałem cały dzień i nic nie da się napisać ponieważ jest wszystko zajęte.... Jak coś do CA nowego wejdzie to postaram się to opisać,ale póki co nie ma o czym zbytnio pisać poradnika..

Opublikowano

Dobra,to ja już nic nie będę mówił ;D

@btw. już 82% ostrzeżeń ;/

Niedługo się pożegnamy chyba;/

To przestrzegaj regulamin i będziesz miał cały czas 82%.

Co do tematu przydatny, bo nie każdemu chce się wchodzić na strony z porównywaniem broni, niektórym to nie działa (np. mi). Rób więcej takich poradników, na pewno się przydadzą. W tym stylu co teraz oczywiście. Napisz jeszcze + i - każdej broni(o której masz poradnik), to też pomoże(tak myślę przynajmniej :D).

Opublikowano

tak propsy to za takie tematy(TUT'y) Admini zdejmuja 5% cz taki temat(tut) sie nie liczy?

y? za każdy tut jest -5%, jeśli ci o to chodziło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...