Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynie

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do tych skrzyń co się dostaje co lvl 10 20 30 itd. Czy starzy gracze mogą to jakoś zdobyć? Mam np 53lvl i jak wbije 60 to dostane tą skrzynie?

Opublikowano

Niestety nie dostaniesz jej. Są to skrzynie, aby zachęcić nowych graczy i dostają je tylko nowo założone konta.

Opublikowano

nie tylko nowe konta możesz założyć NOWą postać na starym koncie i też dostaniesz skrzynkę ... Tyle ,że do Dozorcy jej nie możesz wkładać

sygna_player.gif

Opublikowano

Te skrzynie są pomocą dla nowych graczy.

Mają na celu zachęcić nowych graczy do odkrywania przygód w świecie metin w prostszy nieco sposób.

Opublikowano

Nie stety nie, ale opłaca się robić nowe postacie i bonować sobie eq :) ! można chyba bonowac itemy które nie mają wiekszego poziomy niz 42 ,

CZyli wybonujesz sobie ebo , zbroje , fms /riba i jakies tam bizu , zelaka :)

Opublikowano

Nie stety nie, ale opłaca się robić nowe postacie i bonować sobie eq :) ! można chyba bonowac itemy które nie mają wiekszego poziomy niz 42 ,

CZyli wybonujesz sobie ebo , zbroje , fms /riba i jakies tam bizu , zelaka :)

jak nie wiesz to nie pierdol, bonowac mozna tylko zbroje i bronie max do 40lev! wkurwia mnie jak ktos nie ma pojecia o co chodzi a sie udziela !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...