Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktoś może mi pomóc ogarnąć gre ?

Urg3t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zakupiłem wersje pudełkową. Stworzyłem sobie rycerza wbiłem 11 lvl i chciałbym porad bym kogoś kto mógłby mi pomóc obczaić itd... gram na serwerze Saoraid. Jest też możliwość wspólnej gry ;p

Opublikowano

szukam wszedzie jakichs poradnikow ale nic nie ma... bez sensu ;D moim zdaniem najlepiej grac jedna profesja do tego 77 lvl ;D Bo jak masz kazda po kolei wbijac to masakra

help4you.png

Opublikowano

Nie.

To tak jakbyś miał kilka profesji na 1 koncie ;) Możesz dowolnie zmieniać kombinacje, nie tracąc nic przy tym. Przypomnę tylko, że każde połączenie ma unikalne skille tzw. elitki, które niestety przy zmianie subklasy nie będą widoczne.

Opublikowano

Ja wbilem rycerzem/zwiadowca 23/11 i nic o tym nie wiem ;p ale nie wiem czy tylko mi sie zdawalo tak ale szybciej mi sie expilo sub klasa niz glowna. ;o

Opublikowano

a mozesz napisac mi cos o tych elitkach? jestem łotr / zwiadowca i na 15 lvl powinienem miec juz jakas elitke.. skad ja wziac?

W Vannas(czy jak to się tam pisało) w auli klas masz gościa, który daje misje na elitki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...