Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] BETA SIMCITY!

oskar4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi kochani! Wczoraj tzn. 13 lutego 2013 roku została opublikowana ekskluzywna Beta Simcity. Nie wiem czy mogę to tu umieścić ,ponieważ betę SimCity zdobywa się poprzez zlajkowanie facebooka pewnej firmy i ta firma wysyła codziennie 1000 bet SimCity do losowych osób. Beta jest bodajże zamknięta. Zanim opublikuję tu te linki chce wspomnieć ,że betę ZNALAZŁEM na zagranicznym forum więc nie gwarantuje jej poprawnego działania. Nie wiem nawet czy to jest SimCity ;d Toteż jeżeli to jakikolwiek wirus czy inne dziadostwo tego rodzaju to proszę zgłoście ja to szybko usunę. Pobrałem właśnie 75%. Jeżeli to co opublikuje będzie naruszać JAKIEKOLWIEK prawa od razu usunę. Wystarczy powiedzieć. No ,a więc w końcu proszę linki:

Linki daje przez PW ,ponieważ tutaj musiałbym dać skan, a ja nawet tego nie pobrałem (jak pisze, cały czas pobieram).

NIE GWARANTUJE ,ŻE DZIAŁAJĄ POPRAWNIE
Pozdrawiam :>

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

UP@ Jak mam dodać skan skoro to warzy ponad 1GB ;D? W takim bądź razie usuńcie ten temat najlepiej ,bo z moim internetem (1MB/s) nigdy tego nie zeskanuje.

PS@ Usuwam linki. A mogę napisać ,że po prostu "Ściągasz na własną odpowiedzialność" xD? Albo chociaż "Linki daje przez PW."?

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

UP@ Jak mam dodać skan skoro to warzy ponad 1GB ;D? W takim bądź razie usuńcie ten temat najlepiej ,bo z moim internetem (1MB/s) nigdy tego nie zeskanuje.

PS@ Usuwam linki. A mogę napisać ,że po prostu "Ściągasz na własną odpowiedzialność" xD? Albo chociaż "Linki daje przez PW."?

Możesz zeskanować antywirusem na komputerze i dać screenshota.

rydah for life

Opublikowano

UP2@ Kurna chciałem być miły i dać wam coś co ma garstka osób .. Nie sprawdziłem ,bo jak pisałem mam łącze 1MB/s. Pobrałem już 85% .. Jak sprawdzę to dam znać ale niektórzy przecież mają szybsze łącza nie? Mogą sobie ściągnąć pierwsi ode mnie i sprawdzić. Skoro tak chcecie to jutro wam dam znać co i jak.

UP@ No dobra. Jutro dostaniesz ode mnie screena tylko jutro (albo pojutrze:P) ,bo mam ferie, nie mam zbytnio czasu ,a moje łącze wolniejsze chyba być już nie może.

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Opublikowano

Spoko też mógłbym być miły, ale postaw się w naszej sytuacji ... Pobrałbyś coś "na ślepo" ?

Dasz skan to pobiorę.

Opublikowano

UP2@ No tak betą to tak xD Dobra postaram się to pobrać i mam nadzieję ,że będzie chodzić ;)

UP@ Dzięki stary ;p Postaram się jak najszybciej pobrać ale proszę, weź pod uwagę też to ,że mi 400mb pobiera się w około 1h. Dodam jeszcze czas oczekiwania na pobranie następnego parta (limit) tzn. 30minut no i czas. Ja mam ferie i na prawdę nie mam zbytnio czasu na gry. Tak więc postaram się do jutra coś wykombinować ale nic nie obiecuje ;/

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...