Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Druga profesja

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zacząłem grac w ROMa pierwszy raz ;D Gram rougem, mam 13 lvl i jako drugą postac wybralem Scouta i tu problem. Dostalem 3 zakladke skilli, w ktorej nie moge nic pakowac wiec jest nieprzydatna dla mnie :D Scout caly czas ma 1 lvl. U pokojówki jak zmieniam profesja pierwsza Scout a druga roug to mam pierszy lvl i cale eq co mam na sobie jest czerwone, nie moge wykonywac questow ktore mialem zaakceptowane. Mam expic ta druga postac na mobach?? Bo misje przeciez mam wykonane... moim zdaniem takie coś jest bez sensu i nie wiem kto to wymyślił.... proszę o pomoc co mam robic ;D

help4you.png

Opublikowano

Eq jest na czerwono bo masz z amały lvl na noszenie go. Eq te możesz przemieniać, w dolnym prawym rogu masz taką strzałkę, jeśli masz 1, to wybierz 2 albo 3 slot i tam włóż itemy dla subki.

Subkę możesz wyexpić albo na mobkach, albo na innej mapie tj. Stepy Sascilli czy jakoś tak ;) (masz teleport w skillach do obozu reifort).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potem polecam udać się na Xavierę, dostaje się tam teleport po wbiciu 20/20 - świetnie się tam expi subklase.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...