Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie Pytanko .. !

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje Pytanie brzmi ... Grać na Eteor nie mam postaci lecz mam eQ i Itemki na Sell i Tam ma 2 Fishboty czy Grać na Solar od Zera .?

Aha jeszcze jedno będe grać 1 h dziennie a w weekendy 3-4 h więc gdzie grać.?

sygna_player.gif

Opublikowano

Eteor to stary serwer i nie ma takiej ilości graczy jak na s26, więc po jakimś czasie może Cię ciągłe wbijanie levela znudzić. Ja polecam zacząć na Solarze, a EQ z innego serwera najwyżej zamienić/sprzedać. Będzie to o wiele bardziej opłacalne, szczególnie gdy patrzymy na nadchodzącą wielkimi krokami fuzję serwerów.

Opublikowano

Solar, ponieważ Eteor świeci pustkami, a wątpię, że to się zmieni po połączeniu. Solar nie ma wygórowanych cen, stosunkowo łato jest zacząć o ile umiesz grać, więcej ludzi co powoduje, że gra jest znacznie milsza .

bgsy.png

Opublikowano

Jeszcze jedno Pytanie jak dropie szkrzynki amora 10 lv eQ +6 all bodziak dropie na metkach 10-15 lv bez 2-drop to poleci chociaż 1 szkatka.?

sygna_player.gif

Opublikowano

Jeszcze jedno Pytanie jak dropie szkrzynki amora 10 lv eQ +6 all bodziak dropie na metkach 10-15 lv bez 2-drop to poleci chociaż 1 szkatka.?

Tak, jest duża szansa - szczególnie na Metinach Bitwy (15 lvl). Oczywiście nie będzie takich efektów jak z Rękawicą Złodzieja, ale tą jedną skrzynię powinieneś złapać bez problemu. ;-)

Opublikowano

Jak dla mnie łatwiej jest grać od zera i wszystko po kolei zdobywać, wtedy więcej zabawy :)
​niżeli expić i czekać na gotowe eq

4e30192cbc2d87f123df5cf5ec5dcffc46.169.1

"Widzę, widzę, widzę więcej

Wiem więcej, tak to jest mniej więcej

Uczę się sztuki życia, hip hop to mój sensei

I rzucam tym, a to jak kauczuk"

Opublikowano

Zdecydowanie polecam grać na s26! W miarę ludu, tanie rzeczy. Faajnie sie gra.

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

eteor. Solar to parażka nie da sie expić bo wszędzie albo boty, albo w v2 armagedon wszsytkie spoty zajmuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...