Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak przeczytac 2 KU tego samego dnia?

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj odkryłem pewien bug.

W czwartki jak wiemy są przerwy techniczne o 10.

1. Czytamy ku rano

2. Nadchodzi czwartek, czytamy także (przed 10!)

3. Czekamy na koniec przerwy

4. Czytamy drugi raz po przerwie.

5. Cieszymy się "darmowym zwojem"

Wiem że poradnik krótki, nie wiem czy już to było.

Po prostu odkryłem przez przypadek, chciałem udostępnić innym.

Opublikowano

Przydatny mini-tutorial. Szczerzę powiedziawszy to wcześniej na to nie wpadłem, dlatego dostaniesz like'a. Nie podepnę do spisu, bo to bardziej informacja, jednak jakbyś rozbudowałbyś to o dodatkowe, podobne info to nie byłoby problemu na dodanie. :-)

Opublikowano

Ale jest jeden problem w tym wszystkim bo i tak przeczytam 7 ku tygodniowo ;p więc nic nie zyskujemy . Już tłumaczę jak mamy ku i czytamy przed 10 i w czwartek 2 razy czytamy lekko po konserwacji to i tak musimy jakiś dzień odpuścić czytanie żeby móc znów czytać przed 10 bo ku się czyta co 24 h o ile się nie mylę ;p . Rozumiecie ;p ale i tak lajk leci ;p .

Opublikowano

Niby to działa, ale nie zawsze. Czasami miałem tak że czytałem ok. 7 potem po resecie pisało mi to samo co po 8 :>

Opublikowano

To działa tak samo jak biolog. Po resecie nie będzie można oddać znów bo to samo liczy sb 24h.

nanicz.png

Opublikowano

Wielki FAKE czas się nie restartuje...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeśli działa tylko na PL,to mi się nie przyda.Tym bardziej,że pewnie juz wprowadzili anty-bug,gdyż @up się oburzają ;)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale raz mi to działa, a raz nie.

Dwa tyg temu mi się udało przeczytać dwa razy ku, a teraz ostatnio nie. Nie wiem od czego to zależy :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...