Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Farm bot / bicie potworów

alojzy0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi. Dziś zacząłem testować tego farm bota i nie powiem całkiem dobrze to wygląda wszystko jednak nie ogarniam jednej rzeczy. Postać bije wszystko w zasięgu wzroku nawet jeśli niczego jeszcze nie włączyłem. Funkcji są off a on bije moby i nie było by nic w tym dziwnego lecz widać to strasznie. O co kaman?

Opublikowano

Swiezo po wgraniu moda miałem ten problem zanim coś włączyłem. Gdzie znajduje się ta funkcja waithack? f5 i tam szukać? czy pod f6?

edit. sryy pomyłka. Faktycznie po wgraniu moda włączyłem waithacka i uruchomiłem ponownie grę lecz z tego co pamietam we wczesniejszych wersjach moda tak trzeba było robić by aktywować moda i blokade HS?

Opublikowano

Aktualnie nie ma sprawdzonej blokady HS, a KamerMod sam w pewnej części blokuje wysyłanie logów. Technologia poszła w przód. ;-)

PS. Na dzień dzisiejszy jednak nawet mod nie zablokuje w 100% moda, więc tak czy siak trzeba być ostrożnym (po ostatnich aktualizacjach).

Opublikowano

Tak tak rozumiem :) Bardziej chodziło mi o to że wczesniej kiedy zainstalowałem moda i dmg hack by willu musiałem włączyć tego wait hacka i ponownie uruchomić grę. Teraz mam rozumieć że nie trzeba tego robić?

drugie pytanie. Mogę mieć na komputerze zainstalowanego metina+mod i drugiego czystego bez haków? Gdy będę uruchamiał tego bez haków nie wykryje mi że mam metina z modem na kompie lub coś w ten deseń?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...