Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 DNI] TheGreatLee39

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojeju kurwa nie popłaczcie się z tymi banami...

żal dupe ściska po prostu

koleś który napisał wierszyk dostał 3 dni bana a zdecydowanie wiecej bluzgów użył i obrażeń w kierunku daro.

a TheGreatLee39 napisał 2/3 wulgi i lekko go obraził bo bronił daro i dostał kurwa taką samą kare?

to jest sprawiedliwość kurwa?

szkoda mi słów na Cb.

Opublikowano

ojeju kurwa nie popłaczcie się z tymi banami...

żal dupe ściska po prostu

koleś który napisał wierszyk dostał 3 dni bana a zdecydowanie wiecej bluzgów użył i obrażeń w kierunku daro.

a TheGreatLee39 napisał 2/3 wulgi i lekko go obraził bo bronił daro i dostał kurwa taką samą kare?

to jest sprawiedliwość kurwa?

szkoda mi słów na Cb.

Czemu piszesz o sobie w osobie trzeciej?

Sam się przyznajesz do obrażania, więc czego oczekujesz? Nie zwracamy uwagi ile kto napisał wulgaryzmów, do bana wystarczy jedno obraźliwe słowo.

Opublikowano

Czemu piszesz o sobie w osobie trzeciej?

Sam się przyznajesz do obrażania, więc czego oczekujesz? Nie zwracamy uwagi ile kto napisał wulgaryzmów, do bana wystarczy jedno obraźliwe słowo.

to kolega pisał w tym temacie, ja do Ciebie pisałem ja czyli TheGreatLee39.

Jeżeli kurwa nie masz ochoty odpisywać to napisz spierdalaj, albo zrezygnuj z gm'a bo to Twój zasrany obowiazek jest odpisywać i pomagać użytkownikom..

zresztą pierdole ten Twój cały system.

5

Opublikowano

to kolega pisał w tym temacie, ja do Ciebie pisałem ja czyli TheGreatLee39.

Jeżeli kurwa nie masz ochoty odpisywać to napisz spierdalaj, albo zrezygnuj z gm'a bo to Twój zasrany obowiazek jest odpisywać i pomagać użytkownikom..

zresztą pierdole ten Twój cały system.

5

Jeżeli nie potrafisz okazać chociaż odrobiny kultury na poziomie normalnego człowieka to nie mam obowiązku Ci odpisywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...