Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP skile

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sure wp 75 lv ze statami full w inta i full w hp a reszte w zreke a skile ostrze g zbrojka g wir g i strach g i dawno nia nie gralem a chce nia zagrac na wyzsze lv wbic jej 86 lv i tu moje pytanie zmieniac staty ? i co ze zbrojka mam cofnac zbrojke i wkladac w rozposzenie tak ?

xxx

Opublikowano

Punkty statystyk są OK. Tak samo ze skillami, bo dobrze je rozłożyłeś do expa - wbij teraz ten 86 lvl i nie masz potrzeby cofać skilli. Rozproszenie w PVM nic Ci nie da, a zbrojka jest bardzo potrzebna.

Opublikowano

Siema mam sure wp 75 lv ze statami full w inta i full w hp a reszte w zreke a skile ostrze g zbrojka g wir g i strach g i dawno nia nie gralem a chce nia zagrac na wyzsze lv wbic jej 86 lv i tu moje pytanie zmieniac staty ? i co ze zbrojka mam cofnac zbrojke i wkladac w rozposzenie tak ?

Ja bym cofnal zbrojke i zrobil rozproszenie. Bez zbrojki napewno dasz radę, a rozproszenie jest dużo lepsze jeśli chodzi o pvp. Wbij 86 cofnij zbrojke i dawaj w rozproszenie :p

Opublikowano

Nie cofaj tej zbrojki! Już lepiej na 86 lvl cofnąć Strach, który się mniej przyda w PVP z postaciami magicznymi.

Opublikowano

cofnij teraz zbrojke i wbij rozpro... zbrojka to najgorszy skill wp widać że up się nie znają

Opublikowano

Nie cofaj nic jak na razie, dobrze masz rozdane skille do pvm. Zrób sobie buffa i podexp go tym surą tak do 54 - 3xM na v2 i wtedy exp sobie już surą z buffem. A potem na 86 dopiero cofnij zbrojkę, bo w atlantydzie się def nie przydaje.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...