Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falowanie ekranu, potrzebne sterowniki

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zainstalowałem sobie XP SP3 . Zauważyłem, że przy przewijaniu stron internetowych i okienek strasznie mi faluje ekran. Czytałem, że potrzebne są sterowniki do karty graficznej. Mój laptop to HP Pavilion dv6500 a model to 6636nr ( nie wiem czy dobrze napisałem bo nie rozróżniam jednego od drugiego :D) Na głównej stronie HP sterowniki są tylko pod Viste i tu mam problem ;[ Jeśli ktoś znajdzie mi te sterowniki, oczywiście leci + Bardzo mi na tym zależy. Szukałem już ale niestety nie potrafiłem znaleźć. Mozna powiedziec ze jestem amatorem co do takich rzeczy..

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Sprawdź czy masz płytę ze sterownikami. Jeśli nie masz to pobierz i spróbuj, jak ci nie zadziała to najlepiej zainstaluj od razu Win7.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

każdy sterowniki do GForce ( chyba go 7200 ) albo Intela ( tan prawie zawsze ) pod XP powinien działać

wystarczy sobie poszukać wśród modeli z tej serii które maja sterowniki pod XP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...