Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kolejność kupowania....

Endriex

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który czo?g najpierw kupi??

• 1
      9
    • 2
      2
    • 3
      2
    • 4
      6
    • 5
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pierwsze konto z czołgami jest już załatwione...

teraz niewiem co zrobić z czołgam które sa na drugim koncie w sklepie i trzeba kupić:

poprostu niewiem w jakiej kolejności

czołgi ponumerowałem od 1 do 5 na czerwono

77338017.jpg

94914881.jpg
68539777.png
92336363.png
13418115.png
@edit
Dodaje ankiete bo niewiedziałem że bedzie tak dużo postów ;)

Opublikowano

4,1,2,3,5

Uzasadnij... Czyżby kolejne nabijanie postów z twojej strony ?

@2up to samo

1,2,4,5,3

1.Dobry med

2.Arta zaje****

4.Średni ht ale po nim jest jeszcze lepszy

5.LT niczemu sobie.

3.Gówno na kołach ogólnie to męka.

Opublikowano

A po kiego mam uzasadniać?

Nie pytał się jakie, to są czołgi i dlaczego ma je wybrać tylko w jakiej kolejności.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

3-Tak zajebiste działo że ja pierdykam. Bardzo polecam, tylko należy nim się trzymać z tyłu ludzie. -,-

5-Bardzo fajny Med, bo to jest bardziej MT niż LT.

4-Słyszałem że nawet niezły: ma niezłe działo i niezgorszy pancerz jak przykątujesz.

2-Arta mimo wszystko, ale niewiele gorsza niż inne Arty na tym tierze bo jest zbyt duża.

1-Bardzo złe słowa o nim słyszałem, bo ni to pancerza zbytnio, ni to HP, ni to jakiegoś specjalnego działa: takie samo jak w T-34-85.

Opublikowano

3-Tak zajebiste działo że ja pierdykam. Bardzo polecam, tylko należy nim się trzymać z tyłu. -,- 5-Bardzo fajny Med, bo to jest bardziej MT niż LT. 4-Słyszałem że nawet niezły: ma niezłe działo i niezgorszy pancerz jak przykątujesz. 2-Arta mimo wszystko, ale niewiele gorsza niż inne Arty na tym tierze bo jest zbyt duża. 1-Bardzo złe słowa o nim słyszałem, bo ni to pancerza zbytnio, ni to HP, ni to jakiegoś specjalnego działa: takie samo jak w T-34-85.

Miałem T-43. Polecam, Minimalnie gorszy niż KV-13 ale dalej wymiata. T-44 jest jeszcze lepszy, a T-54 to majstersztyk. Ciekawe jak się T-62A będzie sprawował.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja bym się zastanawiał między 1 a 5 (z naciskiem na 1, bo ruskie medy IX, X są strasznie mocne, a amx'ami się fajnie gra [może z wyjątkiem 12t, ale jego też trzeba kupić])

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@refreshhh tematu

Po co? Tyle już odpowiedzi dostałeś że powinieneś wiedzieć co kupić. Wolisz francuzy - bierz go jako pierwszego, wolisz fajnego meda, to T-43.

76561198001815076.png
Opublikowano

Po co? Tyle już odpowiedzi dostałeś że powinieneś wiedzieć co kupić. Wolisz francuzy - bierz go jako pierwszego, wolisz fajnego meda, to T-43.

ale ja mam ankiete :unsure:

P.S

a pozatym T-43 jest prawie taki sam jak T34-85...

wiem bo kiedyś pisałem na ten temat i okazał się totalnym badziewiem.

Opublikowano

ale ja mam ankiete :unsure:

P.S

a pozatym T-43 jest prawie taki sam jak T34-85...

wiem bo kiedyś pisałem na ten temat i okazał się totalnym badziewiem.

Nie wiem jak T34-85 bo szedłem przez KV-13, ale T-43 grało mi się rewelacyjnie. Nic nie miałem do zarzucenia, problemów z przebijaniem nie miałem i z objeżdzaniem.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...