Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob a szkaty amora

Yoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, cos tu jest nie halo. czy m2bob widzi szkaty amora? sprawdzalem w pickup i w liscie są owe szkaty, lecz po boceniu 2 postaciami w m2 na metinach wydropilem mase ku, nawet kd moba+4 droplo lecz zadnej szkaty amora. czekam na szybką odpowiedz co jest nie tak, czy mozna temu jakos zaradzic

Opublikowano

widac szkaty na m2bob bo sam mam premium ale nie wiem czy dropia na opcji bocenia bo wiele razy bilem na tym 0 polecialo a bilem bez to lecialo tego sporo

Opublikowano

Czy pobrałeś tą aktualizację, która została niedawno udostępniona co do M2boba? Normalnie bot widzi tę skrzynię i nie ma tutaj to nic do rzeczy, bo w tym przypadku odpowiadałby za to klient i folder pack. Możliwe, że to po prostu niefart, szczególnie iż drop jest ustawiony tak, aby mieli go w szczególności gracze, którzy wspomagają ItemShop, tj. Rękawica Złodzieja.

Opublikowano

chodzi ci o wersje 2.1.3? mam ją, wątpie zeby to byl niefart, przez 10h zabijania metki 0 szkat, i to dwoma postaciami. daje razem 20h rozwalania metinow i bosow. czy ktos z was wydropil moze szkate przy boceniu na m2bobie?

Opublikowano

bump! ktos zna odpowiedz? dlaczego nie dropią szkaty amora na m2bobie?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...